Back to Question Center
0

Semalt anmeldelse: Hvad er webskrabning?

1 answers:

Webskrabning er processen med at indsamle information fra internettet. Imidlertid indsamles data til forskellige formål. Ekstraktionsroboter hjælper med at automatisere processen med at indsamle oplysninger fra internettet hurtigere og mere præcist. Så webskrabere sparer dig meget tid, der kan bruges til andre aktiviteter.

Eksempler på webskrabning

Som et eksempel på, hvor nyttige robotter til webskrabning er, så tag et salgsteam. For at få gode kundeemner må de muligvis gøre nogle kolde opkald - lentes avulsas ray ban justin. Men hvordan får de deres tal til at ringe? Det er en god idé at søge i en mappe for at trække ud tal. Ved du hvor mange timer der vil blive brugt for at få telefonnumrene til et håndgribeligt antal potentielle kunder? Det kan være tidskrævende og frustrerende.

Det er her, hvor en webskraber er praktisk. Du kan programmere det for at hente visse oplysninger fra en bestemt liste på nettet. Du kan opbygge en dexi.io robot til at søge i en liste over børsnoterede selskaber og uddrage kontakter som telefonnumre og e-mailadresser. Dette er bare en simpel illustration. Webskrabere kan anvendes til forskellige dataindsamlingsopgaver.

Prissammenligningswebsteder gør også brug af webskrabningsroboter til at udtrække priser på forskellige produkter som smartphones, hoteller, kreditkort og forsikringer for blot at nævne nogle få. Faktisk scraper nogle sammenligningssider også data fra andre sammenligningssider. Med andre ord, pris sammenligning er en anden grund til web skrabning.

For at være foran dine konkurrenter skal du have adgang til de data, som kun få mennesker har adgang til. Derfor har nogle virksomheder bygget tusindvis af robotter på udkig efter sjældne men gavnlige oplysninger I sportsspil, jo flere data du har end andre spillere, desto bedre er dine odds.

Faktisk har flere oplysninger end dine bookmakere en konkurrencemæssig fordel over dem. For eksempel hvis lande A og B er ved at have en fodboldkamp, ​​og land A har slået B i 80 procent af deres samlede møder, de fleste bettorer vil sætte deres indsats på land A. Men hvis lokalet for kampen er i land B, og du og kun nogle få andre spillere fandt ud af at A aldrig har slået B i sidstnævntes hjem før, du vil satse på B, og det faktum, at de fleste bettors gik til fordel for land A, vil endda give dig flere penge, hvis du vinder. Det er den enkle fordel at har adgang til flere data end andre. Det gør dig begrænse din risiko og også maksimere din fortjeneste.

Webskrabning er også et nyttigt forskningsværktøj

Forskere bruger også webskrabere til deres aktiviteter. Universiteter, ngo'er og regeringer gør også brug af webskrabning. Nogle udvindte data er afgørende for nogle formål som at overvåge Jordens tilstand, bygge robotbiler og endda til AI-drevne opfindelser.

Sådan begynder du med webskrabning

Da dexi.io har opbygget et stort brugervenligt datautvindingsværktøj, kan du begynde at lære at bruge værktøjet. Det er meget effektivt til data-raffinering, webcrawling og webskrabning. Mens maskiner har brug for data, hjælper dexi.io med at behandle dataene på maskiner.

Kom godt i gang nu

I forbindelse med at starte din første webskrabning skal du bruge udtrykkene ekstern databehandling eller dataforskning for at undgå tvetydighed. Du skal også nedbryde intelligensen bag din algoritme og data på papir. Vigtigst, da dette er din første gang, bør du være parat til at mislykkes, lære af dine fejl og forbedre. Jo tidligere du starter, desto bedre.

Prøv det gratis

Du kan tilmelde dig og prøve værktøjet gratis. For at sætte det i den enkleste form, gør en dataskrabende robot en opgave, der vil tage tusind mennesker flere år at fuldføre.

December 6, 2017