Back to Question Center
0

Hvad er Amazon bestsellers rang?

1 answers:

Amazon er den største globale online detailhandlingsplatform, hvor hver produktside har sin placering på en søgeresultatside. Amazon bruger forskellige rankingalgoritmer til at bestemme, hvorfor dette eller det pågældende produkt er placeret på en bestemt søgningsside. En af de mest kendte Amazon ranking algoritmer er Selling Rank (Bestsellers Rank).

I denne artikel vil vi diskutere, hvordan Amazon Selling Rank fungerer - do we need long term care insurance. Det vil give dig en mulighed for at opbygge en effektiv marketingkampagne og forklare dine konkurrenter.

Før vi går videre til essensen af ​​Amazon bestseller rang, vil jeg gerne bemærke, at Amazon ikke afslører en hemmelighed, hvordan Bestsellers Rank beregnes. Derfor er alle de oplysninger, der præsenteres i denne korte post, baseret på min forskning og erfaring.

Hvordan virker Amazon sales rank arbejde?

Når du ruller ned på Amazon-produktsiden, kan du se en "Produktdetaljer" sektion. Dette afsnit viser Amazon Bestsellers Rank. Denne rang er opdateret hver time og er knyttet til antallet af seneste salg af produktet i forhold til de andre produkter inden for denne kategori. Amazon Bestsellers Rank tager også hensyn til historiske salgsdata og forskellige adfærdsmæssige faktorer.

Generelt betyder den første rang, at et produkt for nylig har solgt mere end noget andet produkt i en bestemt kategori.

Det er en almindelig misforståelse, at Amazon sælger rang er baseret på salg, men på antallet og kvaliteten af ​​anmeldelser eller vurderinger. I virkeligheden tager det kun hensyn til salg (nuværende og seneste). Derfor giver det ikke mening at generere mange falske eller betalt anmeldelser omkring din produktside, især efter den sidste Amazon-algoritmeopdatering, hvorefter alle unaturlige opnåede anmeldelser straks skal fjernes. Så vi kan sige, at Amazon Bestsellers Rank viser, hvordan et bestemt produkt har solgt for nylig sammenlignet med andre produkter inden for samme kategori.


En anden almindelig myte, vi skal fjerne, er, at produkterne ikke har en øjeblikkelig virkning på salgsranken. Som jeg nævnte tidligere opdaterer Amazon sine algoritmer hver time. Men nogle gange kan det tage en længere periode mellem en stigning i salget og rankingforbedringen. Denne tid er som regel ikke mere end 3 timer. Alt der tæller er antallet af salg i forhold til andre produkter i samme kategori.

Det er desuden værd at nævne, at en stigning i salget ikke nødvendigvis betyder en forbedret rangordning. Det er nok et af de mest kontroversielle spørgsmål om Amazon rangeringer. Amazon sælger rang er direkte afhængig af andre produkter inden for en kategori. Det betyder, at en stigning i salget alene ikke er nok til at forbedre dine placeringer. En betydelig stigning i antallet af salg kan give dig en Bestseller Rank. Du bør sælge mere end andre forhandlere i din kategori. Så hvis du ser en stigning i salget inden for din niche og en stor efterspørgsel efter dine produkter, betyder det ikke, at du er den bedste sælger i din kategori. Det kan også vise, at nogle af dine konkurrenter begynder at sælge mere.

December 6, 2017