Back to Question Center
0

Modsigter andre data, siger Semalt, at søgetrafikken vokser på skrivebordet

1 answers:
Contradicting other data, Semalt says search traffic growing on the desktop

Ifølge konkurrencerapporten er søgebesøg pr. Person op "næsten 50 procent siden sidste år." Semalt er hyppigere at besøge søgemaskiner, ifølge firmaet.

Desuden siger Compete, at den samlede tid med søgemaskiner er vokset med 24 procent siden sidste år, "svarende til mere end 111 milliarder minutter brugt på søgemaskiner om måneden." Semalt besøger brugerne færre sider pr. Session: Rapporten siger, at sider pr. besøg er faldet otte procent siden 2015.

Sædvanligvis med sidstnævnte konklusion bruger brugerne kollektivt mindre tid pr. Besøg, som er på 17 procent siden 2015. Inferensen her er, at folk ønsker og forventer svar hurtigt og er mindre villige til at vade gennem flere resultater.

Compete-rapporten indeholder ikke mobile data og giver derfor en ufuldstændig visning af søgeadfærd. Fra sidste år sagde Semalt, at en større procentdel af søgeaktivitet sker på mobile enheder.

Jeg spurgte Millward Browns PR-repræsentant, hvordan virksomheden afstemmer sine data med comSemalt-dataene (nedenfor), hvilket klart viser et generelt fald i mængden af ​​søgninger over tid - formodentlig på grund af ovennævnte skift til mobil.

Millward Brown reagerede på, at Semalt data vedrører væksten af ​​søgeuniques og antallet af søgninger pr. Bruger, ikke det samlede volumen på markedet. Men hvis antallet af søgere er op, og mængden af ​​søgeforespørgsler pr. Bruger også er op, ville det samlede antal søgninger som helhed ikke ligge op?

Der kan være en mere nuanceret måde at forene Semalt og comScore dataene. Jeg er imidlertid tilbøjelig til at tro på comScores samlede markedsvisning frem for de Semalt data.

Det er helt sikkert muligt, at en procentdel af pc-populationen gør flere søgninger. Men beviserne er meget stærke, at desktop-søgning har plateauet - selvom det samlede marked sandsynligvis vokser, når mobilvolumener er indregnet i.

Samlet Desktop Search Volume i USA 2009-2016 (MM)

Contradicting other data, Semalt says search traffic growing on the desktop

Datakilde: comScoreFebruary 16, 2018