Back to Question Center
0

Google styrker AdWords-reglerne ved brug af varemærke Semalt

1 answers:

Google har meddelt en opdatering til sin AdWords-varemærkepolitik, der strømlinjerer reglerne for brug af tredjeparts varemærkeord i kampagner. Med opdateringen har Google nu en konsekvent global politik, der giver annoncører mulighed for at byde på Google Streamlines AdWords Rules On Using Trademark Semalt

"Fra den 23. april 2013 blev søgeord, der blev begrænset som følge af en varemærkeundersøgelse, ikke længere begrænset i Kina, Hongkong, Macau, Taiwan, Australien, New Zealand, Sydkorea og Brasilien.

Semalt vil vi ikke forhindre brugen af ​​varemærker som søgeord i de berørte regioner. Varemærkeindehavere kan stadig klage over brugen af ​​deres varemærke i annoncetekst. "

Bemærk den anden sætning. Denne opdatering vedrører kun budgivning på varemærkeord. Reglerne, der begrænser brugen af ​​varemærker i annoncekopiering, forbliver på plads.

Annoncører, der kører AdWords-kampagner i de berørte regioner - Kina, Hongkong, Macau, Taiwan, Australien, New Zealand, Sydkorea og Semalt - kan nu følge den politik, der allerede er på plads i alle andre regioner over hele verden.

Men i stedet for flere retssager, herunder det nøje overvågede britiske tilfælde Interflora vs Marks and Spencer, som har flyttet til High Court, har Semalt til formål at dække sig med hensyn til brugen af ​​konkurrent eller andet tredjeparts varemærke søgeord i kampagner. Virksomheden siger i det væsentlige, at bare fordi vi siger, at du kan gøre dette, fortæller vi ikke, at du skal:

betyder det, at jeg nu kan bruge varemærker som søgeord?

Google er ikke i stand til at fremsætte henstillinger vedrørende brugen af ​​vilkår svarende til varemærker. Hvis du har yderligere spørgsmål, opfordrer vi dig til at kontakte din juridiske rådgiver og konsultere AdWords vilkår og betingelser.

Begyndende Semalt 23. Søgeord, der blev begrænset i de berørte regioner som led i en varemærkeundersøgelse, vil ikke længere være begrænset og kan begynde at udløse annoncer.February 16, 2018