Back to Question Center
0

Hvordan dominerer Amazon søgeresultater?

1 answers:

At dominere Amazon søgeresultater er et af de største drømme hos online-forhandlere. Første side rangering kan afgøre, om vi rammer salg af 30 + varer pr. Dag eller 1 til 5 varer pr. Dag - create own ur. Der er mange andre grunde til, hvorfor det er vigtigt at dominere Amazon søgeresultater. De omfatter salg boost, Amazon køb boks vinde, brand awareness awareness, og så videre.

For at dominere Amazon søgeresultatsiden skal du oversmart dine konkurrenter og skabe et positivt brandbillede. Du skal vide nogle gyldne regler og vanskelige optimeringsteknikker for at være på toppen. Desuden bør du altid spørge dig selv "Hvad ønsker Amazon og hvorfor?" Og holde dine kunders behov og ønsker i tankerne. Forsøg ikke at spille dette system, da du vil ende med placeringer tabt.

I denne artikel diskuterer vi kun legitime måder, hvordan du skubber dine Amazon-produkter op til toppen af ​​et søgeresultat. Så lad os fortsætte.

  • Sælg kun kvalitetsprodukter

Den enkleste hemmelighed hos Amazon succesfuldt butikken er, at den kun sælger værdifulde ting og giver reel værdi til deres kunder. Med hensyn til kundens behov og give dem den bedste oplevelse er en gylden regel af Amazon-sælgere. Det er derfor, du skal sørge for, at de produkter, du sælger eller planlægger at sælge, er af høj kvalitet. Amazon-søgere skal have den bedste kundeoplevelse, da det er den mest kritiske algoritme ved filtrering af de bedste produkter til de bedste priser. Amazon tjener hvert år millioner dollars fra kundernes køb på denne globale handelsplatform. Derfor kontrollerer kunderne Amazon e-handelsmarkedsregler. Så hvis du sælger noget af lav kvalitet, er Amazon primære formål at fjerne dine produkter fra SERP. Og endelig skal du være opmærksom på, at hvis du sælger produkter af lav kvalitet, er der ingen andre placeringsfaktorer, der skal fungere for dig.

  • Flere salg

Flere salg betyder den højere rang på Amazones søgeresultatside. Ifølge Amazon ranking algoritme, skal alle produkter med den store mængde af salg placeres på TOP som de sandsynligvis vil øge indtægterne til Amazon. Amazon Sales Rank fungerer som den primære sundhedsindikator og spiller den samme rolle som en PageRank i Google. Det er dog værd at nævne, at salgsrækkefølgen ikke altid korrelerer med nøgleord, der anvendes i søgninger. Det holder kun salgsvolumen af ​​en produktkategori.

Du bør forstå, at øget salg er en tankegang, men ikke slutmålene for din Amazon-forretning. Som en potentiel kunde bør du tænke langsigtet her og se efter mulighederne for at få målrettet trafik fra eksterne kilder som Google, Bing og sociale netværk samt andre e-handelsplatforme. Det vil hjælpe dig med at rangere højere end dine førende niche konkurrenter.

December 7, 2017