Back to Question Center
0

Kan du vise mig, hvordan du har formået at drive trafik til din Amazon-liste?

1 answers:

Hvis du stadig tænker på og vil forstå, hvordan du kører trafik til din Amazon-liste, så er du sandsynligvis allerede i gang med at sætte dig op for succes. Og lad os se det på en gang - Deres ultimative mål er at rangere for hovedmålordet søgeord (eller langhale nøgle sætning) som den øverste økologiske vare, der tilbydes til salg. Faktisk er der ingen anden måde at drive trafik til din Amazon-liste, medmindre du med held gennemgår en ret velformuleret proces af søgeordets forskning. Enkeltvis bør du placere din produktfortegnelse og optimere den til de rigtige søgeord, der ofte bruges af de rigtige kunder, så dine egne vil være matchende og dermed også af højeste efterspørgsel.


Og der er mange værktøjer til at hjælpe dig med - audemars piguet iced out replica. Men jeg fandt personligt et par af de bedste løsninger. Nedenfor vil jeg dele nogle af mine tidligere erfaringer, for at du sikkert kan vide, hvordan du kører trafik til din Amazon-liste - med følgende korte og nemme vejledning. Desuden er du ikke nødt til at betale en enkelt krone, bare fordi jeg er dedikeret til de gode gamle softwareværktøjer, der leveres af verdens søgegigant som standard. Helt seriøst. Jeg mener, at jeg i dag viser dig det gamle søgeordsværktøj, som var blevet gennemført for omkring fem år siden for at se ud som om vi kender det i dag.

Start grundforskning med de vigtigste målgrupper

Sådan styrer du trafikken til din Amazon-produktliste - Jeg anbefaler at tage en kickstart bare ved hjælp af Google Keyword Planner-værktøjet. Det første skridt på vejen for at fuldføre opgaven er en no-brainer - alt hvad du behøver er at indtaste det vigtigste søgeord i søgelinjen for at få vist en liste over toprelaterede søgeord. Husk dog ikke, at du skal søge efter søgeordsideer (ikke ideer til annoncegrupper!).

Her er de vigtigste data for dig at give det endnu mere præcis opmærksomhed:

  • Søgeord ved relevans - står for den vigtigste liste over toprelaterede nøgleord begyndte i første omgang fra Google Søgeordsplanlægningsværktøj. Det er det.

  • Gennemsnitlig månedlig søgevolumen - selvfølgelig er det faktiske lydstyrke på Amazon ikke nok det samme, du er mest sandsynligt at blive vist med denne Googles online hjælper. Ikke desto mindre vil det antagne relative antal være helt sikkert godt nok til, at du kan mærke, hvordan du kører trafik til din Amazon-liste ved at prioritere de rigtige søgeord.
  • Foreslået bud venter på konkurrence - er du velkommen til at springe over dette afsnit, hvis du er ny her. Men hvis du allerede har kørt en hjemmeside, vil du sikkert vide, at disse kolonner, der er designet til AdWords-kampagnestigning, faktisk ikke har noget at gøre med dine produktfortegnelser på Amazon. Men i betragtning af at du ikke er en rookie her, kan dette afsnit blive en absolut gavnlig for dig. Jeg mener, at der skal være en helt sikkert værdifuld data, selvfølgelig, hvis du er villig til at drive særlig betalt trafik til dine sider.
December 7, 2017