Back to Question Center
0

Hvad er pro-selger valg til Amazon produkt finder software værktøjer?

1 answers:

Der findes et stort udvalg af forskellige Amazon-produktsoftware, prissætning, optimering og lagerstyringsværktøjer, der findes i dag på internettet. Nogle af dem er tilgængelige i åben adgang, de andre kommer under månedlige / årlige abonnementer eller realtidsgebyr. Men det er, at løveparten af ​​disse optimeringsværktøjer og Amazon produkt finder software har de grundlæggende adgangsversioner, der stadig kan bruges gratis og beholde alle deres nødvendige funktioner. Selvfølgelig, for at drage fordel af et fedtfrit billede, skal du normalt betale nogle penge, men det betyder ikke nødvendigvis, at sådanne udviklere bare er grådige - como hacer luces para fotografia. Og lad os endelig komme til det punkt - nedenfor vil jeg vise dig mit eget proselgervalg til Amazon produkt finder software. Bemærk, jeg deler bare nogle af mine tidligere erfaringer nedenfor - og der er ikke plads til reklamer. Bare en enkeltbrugsbestemt analytikplatform, som var blevet testet på den hårde måde og oplevet på min egen ryg - det er alt sammen.

Mit Pro-valg til noget større end Amazon Product Finder Software

Til din overvejelse, så hallo til Sellics analytikplatform for pro-sælgerhandlere og endda største multinationale detail mærker på Amazon. Jeg kunne godt lide Sellics så meget, bare fordi det er alt-i-en-løsningen, som har alt, hvad der er nødvendigt for at drive en rent vellykket drop-shipping-virksomhed på Amazon - integreret i en kraftfuld platform. Jeg prøvede det som min første Amazon produkt finder software, men det syntes at være et rigtigt arsenal med en lang række forskellige online onlinehjælpere. Og de gør det helt nemmere - nemlig Amazon-rangeringer og optimering af produktoversigter, lagerstyring og produktrevision, priskontrol og sporing af mine bedste nichekonkurrenter, med deres stærkeste sider at følge med, og de svageste steder at forhindre at være på alle omkostninger.

Og her er, når jeg vil stoppe med at prale med mit trendy look, til sidst at vise nogle af sine hovedtræk, kort sagt:

  • Salg og fortjeneste - Kontroller din faktiske indtægtsgenererende ydeevne ved at forbinde din sælgers centrale konto. Og se den reelle strøm af dine salgsdata, omkostninger, visninger, samt konverteringsfrekvenser - for hvert produkt og helst du ønsker.

  • Indtægtsdashboard - fuldt automatiseret og praktisk datastrøm af data, f.eks. Amazon-gebyrer, PPC og promoveringer omkostninger, produktlanding mv. Hvert skarphed af dette værdifulde indsigt integreres problemfrit i din sælgers centrale for altid at være tæt på hånden.
  • Rankingoptimering og konkurrentspor - arbejde på dine søgeord og produktfortegnelse optimering enkelt og nemt. Forøg dit salg, spor og benchmark eventuelle målinger mod dine førende markeds modstandere. Test forskellige strategier med en jævn, hård A / B test.
  • Produktforskning og lagerstyring - kend den nøjagtige tidsramme for hver næste leveringsordre for at gøre din succes på Amazon mere kontrollerbar og aldrig løbe tør for forsyninger. Og hvis du endelig er klar til at udvide, skal du finde ud af, hvad der er mest rentabelt i øjeblikket, og få eksklusiv adgang til eventuelle estimerede vindende kriterier - alt det bare om et par klik.
December 7, 2017