Back to Question Center
0

Hvordan bliver man førende på Amazon produktsøgningsside?

1 answers:

Hver dag udfører millioner af dine potentielle kunder en produktsøgning på Amazon. Spørgsmålet er, hvordan du gør dine produkter synlige for dine målrettede kunder, og få dem til at vælge dit forslag blandt mange lignende forslag fra dine nichemarkedskonkurrenter.

Amazon er en meget fordelagtig platform for online-købere, hvor alle kan rejse millioner af dollars. Men som i det virkelige liv, for at blive en af ​​de bedste sælgere, skal du investere din tid, indsats og penge til at styrke dine positioner. Desuden bør du altid holde styr på alle Amazon algoritme ændringer og nyheder.

I denne artikel vil vi diskutere den seneste Amazon algoritme opdatering - недорого брус мужской. Det skete i oktober 2016 og kendt som den dag, da Amazon ændrede sine servicevilkår. Denne opdatering forårsagede mange spekulationer og diskussioner med Amazon-sælgere. Nogle online-forhandlere har mistet deres positioner og popularitet på Amazon SERP, mens andre fik flere chancer for at øge deres salg.

Så lad os først diskutere hvordan Amazon algoritme opdatering ændrede reglerne for Amazon ranking spil og hvad er chancerne for at drage fordel af det?

Amazon-produktersøgningsændringer forårsaget af TOS

Under hensyntagen til undersøgte data fra Review Kick analyserer vi virkningen af ​​ændringer i servicevilkårene på Amazon-sælgere . Denne undersøgelse viste, at blandt 6000 produkter mistede kun 25% af detailhandlerne deres anmeldelser. De kategorier, der var væsentligt ramt af TOS, omfatter køkken og spisestue, elektronik, sundhed og personlig pleje, baby, skønhed osv.

Det betyder, at markedsnicherne med den højere procentdel af konkurrencen blev påvirket højere end andre. Ifølge de statistiske data har produkter, der har en betydelig mængde anmeldelser inden TOS-forandringen, tendens til at miste en lidt højere procentdel af deres anmeldelser. Det skal bemærkes, at ingen bestemte kategorier er målrettet mod fjernelse. Anmeldelser tabt af nogle produkter forårsaget rangeringer fald og stjernebedømmelse fald..

Som det viste sig, var de fleste Amazon-sælgere ikke påvirket. Kun dem, der har genereret hundredtusindvis af anmeldelser blandt deres produkter, blev påvirket af Amazon TOS. Det betyder, at Amazon målrettede produkter havde aggressive pigge i produkt anmeldelser. For nylig var det lovligt at generere et utalligt antal anmeldelser omkring Amazon-produkter. Det er imidlertid ikke længere en arbejdsrangeringsstrategi efter den sidste Amazon-algoritmeopdatering.

Men betyder det, at vi ikke behøver at køre kampagner eller arbejde under salgshastighed forbedring? Disse spørgsmål kræver et øjeblikkeligt svar, da de holder nogle online-forhandlere tilbage fra effektivt at prøve salgsfremmende og optimeringstaktik.

Gør og don'ts

I lyset af den sidste Amazon algoritme opdatering vil følgende optimering taktik utvivlsomt skade dit brand omdømme og side rang.

I dag kan du ikke incitivere dine kunder til at oprette anmeldelser til dine produkter. Der er ingen måde at spørge dine kunder om til en god anmeldelse i bytte for en gave eller rabat. Alt skal gøres naturligt og organisk. Ellers vil alle dine anmeldelser blive fjernet, og derefter vil al din indsats blive spildt. Desuden kan sælgere ikke spore kunder, der modtager en kuponkode, for at kontrollere om de forlader en anmeldelse eller ej.

Alle disse forbudte handlinger tjener til at begrænse mængden af ​​falske, betalte eller incitiverede anmeldelser. Det er dog stadig tilladt at opfordre brugerne til at forlade organiske og ærlige anmeldelser om deres shoppingoplevelse.

December 7, 2017