Back to Question Center
0

Kan du fortælle mig, hvordan man køber backlinks til min nye hjemmeside?

1 answers:

Før du viser dig, hvordan du køber backlinks til din nye hjemmeside, lad os starte med en lille afhentning. Hvad er den reelle værdi af et kvalitets backlink til SEO? Jeg mener, at så længe link popularitet er brugt af Google-søgemaskine til at rangere websteder og blogs, kvalitet backlinks til SEO er blevet en velhandlet vare. Men senest har verdens største søgemaskine tvunget alle linkforhandlere til at gå under jorden. Hvorfor? Simpelthen fordi nu køb af links til forbedring af søgningens placering på dit websted eller blog ikke er anerkendt for at være i overensstemmelse med Google Webmaster Guidelines - casetta per bambini con scivoloni.

På den måde vil jeg vise dig nogle kolde tal, jeg har fået efter at nå ud til noget omkring 250 blogs og online-netværk, der beskæftiger sig med betalt linkbygning. Så før du tænker på, hvordan du køber backlinks, anbefales det at overveje mindst følgende. Her er en kort liste over mine resultater:

  • Kvalitet backlinks med den højeste PageRank fra PR1-2 websteder og blogs sælges normalt for $ 30 til omkring $ 120 per måned. Det gør du højst sandsynligt at få links fra sidefelt og sidefod. Men det er, at denne slags backlinks nu ofte anerkendes af Google som en absolut manipulativ ordning med linkbygning, og derfor somme tider søger en streng rangordning.
  • De mest almindelige erhvervsliv og konkurrencedygtige markedsnicher, som PBNs (private blog-netværk) sælger links til, er som følger: Rejser, Fitness, Mode, Finans og Marketing. Du har højst sandsynlighed for at købe inbakken ankret tekst backlinks efter eget valg derude. Og der er ikke noget nøjagtigt omkostningsoverslag, ligesom prissætning er der altid afhængig af metrics for link kilde.
  • Her er hvordan jeg blev forberedt på at købe backlinks til min hjemmeside - bare kig på mine samlede tal, der er modtaget fra alle de 250 blogs og online-netværk, der anmodes om. Næsten 50 af dem var enige om, at de havde kvalitet backlinks til salg. 20 insisterede på, at de ikke havde betalt backlinks og ikke havde at gøre med denne slags tjeneste overhovedet. Og resten af ​​dem forblev uden noget reelt svar.
  • Endelig var næsten halvdelen af ​​de 50 websites og blogs, der bekræftede, at de havde SEO backlinks til salg enige om at have en reel aftale med mig.

Nå, som du kan se - selve spørgsmålet om, hvordan man køber backlinks er faktisk uden for spørgsmålet. Jeg mener, at det er en no-brainer, at du nemt kan købe backlinks til din nye hjemmeside, selvfølgelig i betragtning af at du anerkender alle mulige risici ved at lande dig selv en rangordnings straf for det. Så, hvis du stadig vil gamble, her er hvordan man erhverver backlinks den sikreste måde. Overvej først og fremmest følgende ordninger:

  • Gæstebogging - Få gæsteposter eller artikler med nogle medbogsbloggere er nok den sikreste måde at købe links på den nye hjemmeside eller blog.
  • Sponsorerede kommentarer - Ligesom gæstebogging, afvikling af nogle sponsorerede kommentarer med den branchespecifikke eller niche-specifikke hjemmeside eller blog ejer (admin) kan også give dig et kvalitetslink til gengæld.
  • Produktanmeldelser - selvforklarende, da den eneste udfordring for dig at møde derovre er at identificere den rigtige tredjepartsressource, der er rent relevant for din niche eller fagdiskussion.
December 7, 2017