Back to Question Center
0

Kan du fortælle mig, hvordan man rangere højere på Amazon?

1 answers:

Lad os se det - over 50% af alle online produktsøgninger kommer i første omgang med Amazon. I betragtning af at det allerede er blevet et solidt referencepunkt for løveandelen af ​​online-kunder, er spørgsmålet om, hvordan man kan rangere højere på Amazon, nu et helt varmt problem. Og det giver endnu større mening end du kan tænke, simpelthen fordi de fleste af os har tendens til at besøge Amazon før noget andet, i det mindste når vi skal tjekke priserne på et bestemt produkt, før vi besøger en fysisk butik. Så spørgsmålet er - hvordan man rangere højere på Amazon og få mest ud af dine produktfortegnelser. Og det korteste svar tyder på at anvende de grundlæggende SEO-taktikker, der er udviklet specielt til at fremvise en produktfortegnelse på Amazon, der virkelig sælger. Jeg håber, at denne korte vejledning vil hjælpe dig med at overleve under for skarp konkurrencebestemmelse over det største online-detailwebsted i verden - audemars piguet royal oak gold replica of united. I sidste ende at blive den førende sælger i din niche altid kører et skridt foran dine nærmeste marked modstandere.

Sådan Ranker højere på Amazon - SEO Basics

Alt om Amazon SERPs

Vide alle ins og outs af SERPs på Amazon kan være meget nyttigt at forbedre eksponeringen af ​​din produktliste i online søgning derovre. Faktisk bruger Amazon to hovedformater til at vise sine produktresultatsider - enten med listevisningen eller vise dem ved hjælp af et galleri. På samme tid er der dog nogle andre stillinger, der vises på Amazons SERP'er, hver med sine egne organiske søgeresultater samt nogle bestemte typer annoncer.

  • Listevisning - har 15 produktresultater relateret til alle afdelinger.
  • Galleri VIew - leverer hver side med 24 produktresultater, der vises efter anmodning om specifikke afdelinger eller brugerdefinerede kategorier.
  • Filterfelter - vises til venstre på websiden (ellers sidebarfiltre). Det betyder, at enhver del og endog den mest kedelige detalje i din produktfortegnelse på Amazon skal blive stadig vigtigere for din optimeringsindsats.
  • Sponsoreret liste - viser sponsorerede tilbud, der vises i bundfeltet i SERP'erne. Mest sponsorerede produktfortegnelser er optimeret pr. Klik. Derfor har de en tendens til at have en stram søgeordplacering (ligesom med Googles liste over søgeresultaterne viser nogle gange yderligere information baseret på AdWords-annoncer).

Søg efter forespørgselsbaserede placeringsfaktorer på Amazon

De vigtigste søgeegenskaber er nøglen til at forstå, hvordan man rangere højere på Amazon. Det betyder, at med et solidt kendskab til følgende Amazonas forespørgselsegenskaber kan du nemt få dine produkter til at blive vist lige foran målgruppen, hvor mange potentielle købere udvikles til de rigtige. Her er tre hovedelementer værd at undersøge for dig at få et komplet billede af Amazon SEO. Amazonas Query-Based Ranking Factors

  • Felt Nøgleord - er nøgleordene udfyldt i søgelinjen af ​​brugeren, der skal placeres af Amazon i SERPs URL efter anmodning.
  • Knude - er kendt for den næststørste forespørgselsfaktor, som står for et bestemt numerisk nummer (ellers relevant ID), som er direkte relateret til produktkategorier på Amazon.
  • Feltmærke - står for et brandfelt, som kan være meget nyttigt at evaluere og måle dit produkt mod de nærmeste konkurrenter, der tilbyder det samme mærke.

December 7, 2017