Back to Question Center
0

Er det rigtigt, at Amazon com er en ny søgemaskine til produkter?

1 answers:

Nogle gange hører jeg folk, der siger, at Amazon com er en ny søgemaskine, der er specielt designet til produkter, snarere end dens standarddefinition som verdens førende indehaver inden for e-handel og drop-shipping online-forretning. Så hvor sandt er denne trendy antagelse, at Amazon er udviklet til søgemaskine til produkter - endnu mere virkeligt, end vi kan tænke? Heldigvis har jeg nogle rimeligt overbevisende udsagn fra den seneste undersøgelse vedrørende online marketing teknologier. Denne forskning siges at have været gennemført gennem fire forskellige lande og dækker samtidig brug i butikken. Og nedenunder vil jeg vise dig nogle interessante resultater og forsøge at svare på overskriftsspørgsmålet til denne historie.

Flere og flere mennesker bruger Amazon com som søgemaskine til produktinformation - innokin mvp v2 case. Ifølge undersøgelsen involverede markedsundersøgelsen tusind forbrugere fra USA samt tilhørende kunder fra Tyskland, Det Forenede Kongerige og Frankrig - med omkring syv hundrede respondenter pr. Land (dateret 2017 august):

  • Over 70% af internetforhandlere besøger Amazon først og fremmest, når det kommer til at lære mere om et bestemt produkt (f.eks. Faktisk prisfastsættelse, kundeanmeldelser, produktdetaljer, kuglepunkter for brug osv.) Inden de tager deres endelige beslutning om at foretage et køb.
  • Næsten 25% af de aktive brugere, der kigger inden for online-detailhandel, bekræftede igen, at de går til Amazon for at finde ud af mere om det produkt, de har brug for, lære dens funktioner, fælles priser og andre egenskaber - ligesom de var i den virkelige murstenmørtelbutik.
  • Omkring 55% af de aktive kunder på Amazon indrømmede, at de er vant til at få deres første produktsøgning direkte derovre, hvad angår næsten enhver produkt, der er tilgængelig på salg.
  • I betragtning af, at Google stadig tager ca. 85% af produktrelateret kundeforskning, kan kløften muligvis lukke i øvrigt, bortset fra et relativt hurtigt tempo.
  • Der er en ny side af detailhandlen afdækket med e-handelsvirksomheder og drop-shipping-vareforretninger i særdeleshed. Hvad angår Amazon selv, viser denne virkelig overfyldte verdens mest populære digitale markedsplads, at smartphones ændrer den måde, vi køber. Det betyder, at flere og flere aktive kunder hurtigt tilpasser sig den aktuelle udvikling i mobilvenlig søgning. Og Amazon com med dets søgemaskine og produktorienterede algoritmemønstre er ikke en udelukkelse i denne regel. Det betyder, at alle moderne koncepter eller detailhandel og onlinevirksomhed uundgåeligt har tendens til at ændre sig.

    Lad os se det - generelle mønstre for forbrugeradfærd har for nylig ændret sig i en vis grad. Jeg mener, at enhver almindelig shopper bliver mere tilbøjelig til at danne sin mening og opbygge tillid i afventning af produktanmeldelser og resten af ​​oplysningerne online, i stedet for at stole på det levende salgspersonale. Og uanset hvor vidende de ansatte faktisk kan være - den moderne detailindustri oplever stadig en fuldstændig målbar erosion af dens fysiske placeringer, mellemrum og salgspunkter.

    December 7, 2017