Back to Question Center
0

Kan du fortælle mig alt om søgemaskinen på Amazon og dens specielle algoritme?

1 answers:

Det er en no-brainer, men i modsætning til alle traditionelle søgemaskiner (som f.eks. Google, som er designet til at søge generel information), er en specifik søgemaskine på Amazon designet primært for at hjælpe live-kunder med at lave deres online køb på drop-shipping webshops - shiromani smart shopping. Simpelthen, søgemaskine algoritmen kørsel Amazon tilbyder både organiske og betalte muligheder, der giver mulighed for en vellykket brand kapitalisering for hver smart købmand sælger derovre. Ifølge de seneste statistikker er der over 200 milliarder reelle kundesøgninger anslået til denne verdens mest populære e-handelsplatform indtil videre i år. Og det er slet ikke overraskende, simpelthen fordi den seneste relaterede undersøgelse undersøgte noget omkring 55% af potentielle købere, der gør deres første produktsøgningsforsøg især på Amazon.

Så spørgsmålet er - hvad er de vigtigste egenskaber ved søgemaskinen, der hersker over Amazon? Og på hvilken måde kan de førende forhandlere derovre gøre deres produkter fremtrædende en linje frem for de øvrige aktive sælgere? Her er det korteste, men nok nok et fuldt passende svar - søgemaskinen på Amazon er absolut sammenlignelig med Googles algoritme. På den anden side ser det imidlertid ud til, at det er helt uensartet med den, der anvendes af verdens søgegigant. Nedenfor vil jeg have et kort overblik for at dække både deres helt ens egenskaber og de vigtigste punkter i mangfoldighed.

Relevans og betydning

Lad os se det - alle større søgemaskiner som Google ser primært på relevans og betydning. Amazon er ikke en undtagelse her, fordi den bruger nøgleord og sideindhold med hele kontekstuelle tekstskrifter til at bestemme og fastslå produktets relevans og betydning for shopper-orienteret genstandssøgning..Den eneste undtagelse er, at i modsætning til Google analyserer søgemaskinen på Amazon et meget mindre antal data på grund af en mere struktureret information opdelt i produktkategorier og understøttet af kategorirelaterede attributter, f.eks. Som vægt, størrelse, materialer osv.

Nøgleord og langsvarsfraser

At have et kvalitetsindhold, der er rigeligt med kontekstuelle nøgleord og lange hale nøgleord, er vigtig for Amazons rangeringsalgoritme - ligesom i tilfældet med traditionelle søgemaskiner. Bemærk dog, at der er flere fuldstændig uoverensstemmende egenskaber for nøgleord, der ses på den overfyldte markedsplads.

Baseret på den seneste rapport om Amazon Retail Analytics er her hovedpunkterne for at give en mere præcis opmærksomhed:

    med et højt søgevolumen konverteres naturligvis godt til Amazon.
  • Performance marketing data på PPC kampagner hjælper normalt med at bestemme præcis, hvilke søgeord der har de højeste søgevolumer derovre.
  • Det er næsten ikke muligt at bestemme eller i det mindste delvist afsløre det faktiske søgevolumen, der eksisterer for en bestemt søgeordssøgning, der anvendes af aktive kunder på Amazon.

Kundeanmeldelser og udtalelser er af afgørende betydning for søgemaskinen på Amazon, da løveandelen af ​​potentielt nye søgeord kan findes direkte i disse feedback sektioner.

Når der tages særskilt, kan konverteringsfrekvensen selv virke helt sikkert mindre vigtig for Amazon end på de store søgemaskiner som Google. Enkelt sagt, mange sælgere ser bevis for, at disse produkter har mere trafik (og i sidste ende salg) kan tage de højest placerede positioner, og derfor forlader konvertering lidt efter sig selv.

December 7, 2017