Back to Question Center
0

Sådan bliver du en af ​​de største søgesælgere på Amazon?

1 answers:

Sandsynligvis ingen diskussion om, hvordan man bliver en af ​​de bedste søgesælgere på Amazon, ville være fornuftigt uden den vigtigste del af e-handelssucces kendt som automation. Nedenfor vil jeg hurtigt løbe gennem tre kraftfulde måder at automatisere på Amazon - med produkt søgeord forskning og produkt repricing nødvendig for at se dig selv opført blandt de øverste søgesælgere på Amazon. Spørgsmål om de rigtige søgeord og hvordan man finder dem er sandsynligvis det mest omtalte problem for novice-sælgere på Amazon, især dem der har For nylig overført fra den oprindelige SEO til Google-søgning. Og i betragtning af at der ikke findes noget standard søgeordforskningsværktøj på Amazon, er det korte svar, at du kan udføre det manuelt af følgende punktpunkter:

  • Brug Google Keyword Planner til at identificere et populært rodord.
  • Sæt søgeordet i produktsøgelinjen på Amazon.
  • Se søgeforslag for at satse et stort billede af din individuelle situation - tutoriales de fotografia profesional canon.

Som du måske allerede har gættet, ville det være en virkelig stor opgave at gøre det manuelt, selv for et enkelt søgeord eller lang hale sætning, der bruges af de bedste søgesælgere på Amazon. Så hvad kan der gøres med det? I betragtning af automation kan jeg anbefale at bruge et af følgende søgeordsforskningsværktøjer på vej til at blive en succesfuld sælger derovre:

  • KTD Amazon Keyword Tool - er et gratis værktøj, som kan hjælpe dig selv med lange hale søgeordsforslag. Det virker simpelthen ved at give dig automatisk gennemsøgninger, der ses på Amazon-søgefeltet for alle niche- og produktrelaterede søgeord, du leder efter.
  • Merchant Søgeord - er et andet premium alternativ til at hjælpe dig med søgeordet forskning på Amazon. Sagen er, at dette værktøj trækker alle data sammen ikke kun fra Amazon selv, men bruger det system, der også trækker data fra de store søgemaskiner (som Google selv og Yahoo og Bing). På den måde bruger sælger søgeord algoritmen til at kombinere de matchende søgeforespørgsler på Amazon og give dig de mest sandsynlige trafikoverslag.

Produktreplikation

Jeg tror, ​​at alle, der har formået at vinde købskurven på Amazon, mindst et par gange allerede har begyndt at løbe ind dette problem. Jeg mener, at enhver tæt konkurrent altid kan bruge nøjagtig samme taktik til at overgå dine fortegnelser og blive set blandt de bedste søgesælgere på Amazon Buy Box - bare at undergrave dig med et lille beløb for at få rangeret foran dig. Og her er når produkt repricing værktøjer kommer i spil. Jeg anbefaler personligt at prøve Repricer Express før noget andet. Dette værktøj har en meget nem grænseflade, der er blandt de mest lydhørige og store volumener til rådighed på markedet for øjeblikket. Hvordan det virker? Sæt det simpelthen, dette værktøj er et MUST-have, hvis du har flere produktlister eller for mange produkter, der udbydes til salg på Amazon. Faktisk er der ingen anden måde at holde sig på toppen af ​​en ægte cutthroat konkurrence på Amazon uden en velfungerende repricing software. Hvad mere er - denne løsning har altid været blandt mine bedste forslag, primært fordi den har en fast månedlig rente uden nogen irriterende gebyrer baseret på provision.

December 7, 2017