Back to Question Center
0

Kan jeg hurtigt få fat i nogle Amazon-produktord, der virkelig virker?

1 answers:

Her er en liste over fire hovedværktøjer til Amazon produktsøgord, der virkelig virker. Nedenfor vil jeg vise dig AMZ Tracker, Keyword Inspector, Scope og Unicorn Smasher. Jeg har testet hver af dem, så jeg tør sige, at de er alle brugsbestemte.

AMZ Tracker

Amz Tracker er nok det bedste værktøj til at spore og opdage de mest effektive Amazon-produktord. Dette værktøj ville være meget nyttigt for både nybegyndere, og professionelle forhandlere har arbejdet derovre i et par år allerede - transporter gunstig. Det betyder at ved hjælp af AMZ Tracker kan du ikke kun spore de vigtigste søgeord, der bruges af kunderne derovre, men du kan også se, hvad præcis og i hvilken mængde dine nærmeste konkurrenter sælger. Hvad mere er - dette værktøj går langt ud over Amazon produktsøgord, som med den indbyggede On-Page Analyzer-funktion, får du altid plads til at forbedre dine produktfortegnelser. Til syvende og sidst, at blive vist på toppen af ​​relevant genstandssøgning på Amazon.

Søgeordinspektør

Søgeordinspektør er ikke kun et enkelt værktøj til at arbejde med Amazon produktsøgord. Faktisk er det en komplet serie af forskellige søgeordsforskningsværktøjer, såsom Reverse ASIN Søgeordsværktøj (søgeordsforslag, som en bestemt ASIN rækker til), Keyword Trends Tool (købers søgeord, topkøbt produkt og relaterede søgeforslag), Indexation Tester (quick testprocedure for at sikre dig, at dine produktfortegnelser er godt set af målgruppens målgruppe), Amazon Suggestions Tool (søg efter de mest lovende langhale nøgleord og søgefraser, der anbefales kun til dig) og Amazon Search Terms Optimizer Tool (for at forbedre eksponeringen af ​​produktfortegnelsen i online søgning).

Anvendelsesområde

Scope er et andet godt værktøj til at hjælpe dig med at undersøge Amazon produktsøgord. Blandt de stærkeste sider er dette værktøj yderst hjælpsomt med at registrere de bedste resultater, som dine nærmeste markedsmodstandere står for. Derudover kan Scope hjælpe dig med at opdage nogle lovende søgeord, der i øjeblikket vinder i popularitet og foreslås for dig også. Endelig er dette værktøj også fantastisk, når det kommer til PPC-kampagneoptimering, og søge efter meget rentable margener inden for en begrænset konkurrence. Og husk, at dette værktøj kan være lige så nyttigt at gøre tingene lettere og helt sikkert sikrere - med sin risikostyringsfunktion kan Scope vise dig forventede månedlige indtægter, salgshastighed og nettoresultat, der rimeligt forventes efter FBA (Opfyldelse af Amazon ) udgifter.

Unicorn Smasher Unicorn Smasher er et rigtig vildt navn til sporingsværktøj til at arbejde med Amazon produktsøgord, men det er stadig kendt som et perfekt egnet værktøj til at begynde at dominere derovre. Generelt set kan dette allroundværktøj hjælpe dig med omfattende dataanalyse af priser, bestsellerrangeringer, salgsoverslag, kundeanmeldelser, nem administration samt de seneste indtægtsestimater. Brug Unicorn Smasher til at glemme det tilfældige gætarbejde, du har været nødt til at gøre en gang for alle.

December 7, 2017