Back to Question Center
0

Semalt Uddyber På URLitor - Meget Cool Web Scraping & Data Extraction Tool

1 answers:

URLitor er et nyt, men effektivt webskrabnings- og dataudvindingsværktøj. For at bruge URLitor skal du bare tilføje en liste over alle de webadresser, hvis indhold du vil scrape online i den angivne skabelon. Derefter skal du angive det HTML-element, du vil udtrække fra websiderne, og klik på knappen Submit. Det er lige så nemt som det - big casino bonus. Med dette værktøj behøver du ikke at lave en kopi eller indsæt fra browseren længere.

xPath er et sprog, der bruges til at søge efter information i XML-filer. Det bruger visse udtryk til at vælge nodesæt eller noder i XML-filer. De udtryk, som XPath forstår, svarer meget til dem, der bruges sammen med normale computerfiler eller -dokumenter.

Selvom XPath anvendes sammen med flere programmeringssprog, er dette værktøj bygget til brugere, der ikke har nogen programmeringskendskab. Så, du behøver ikke at være en programmør for at gøre brug af det. Med dette værktøj kan du udtrække data fra flere HTML- og XML-sider.

For enkel brug er flere ofte anvendte XPath udtryk blevet foruddefineret i en rullemenu, så brugerne kun skal vælge nogen af ​​dem afhængigt af deres mål. Men højt erfarne brugere af XPath har frihed til at bruge deres brugerdefinerede udtryk, når de ønsker det..

Værktøjet er designet med en kapacitet på 100 webadresser i en enkelt skrabesession, og det tager maksimalt 10 udtryk på én gang. Med andre ord kan det skrabe data fra maksimalt 100 webadresser ad gangen.

Nogle vigtige XPath-brugerdefinerede udtryk, der kan ændres eller tilføjes, er blevet beskrevet nedenunder:

1. // div [2] Dette udtryk vælger den anden div hierarkisk;

2. // link [@ rel = 'canonical'] / @ href - Dette udtryk vælger placeringen (ref) af det mærke, der bruges til sæt rel attributten lig med canonical;

3. / html / head / meta [@ name = 'description'] / @ content - Dette udtryk bruges til at vælge indhold; - Du kan bruge dette udtryk til at vælge alle elementer med 'klassenavn' som CSS klasse;

5. // h2 | // title - Dette udtryk kan bruges til at vælge både den første H2 og siden titel;

6. // * [navn

= 'h1' eller navn

= 'title'] - Dette udtryk fungerer nøjagtigt som det ovenstående. Udtrykket ovenfor er dog bedre, da det er kortere; - Dette udtryk vælger hvert element, der har CSS klasse og indeholder også 'tommelfinger' til udvinding

8. // Forældre :: * [Tekst

= 'Velkommen'] - Dette udtryk vælger forældrene til ethvert element, der har teksten 'Velkommen ';

Dette værktøj er en Beta-version og kan stadig arbejde med nogle fejl. Det er dog stadig et godt værktøj til brugere med ringe eller ingen programmeringskunskab, da alle de ofte brugte udtryk er blevet foruddefineret i en menu som tidligere nævnt.

December 7, 2017