Back to Question Center
0

Kraftfulde Website Extraction Programmer til din virksomhed ifølge Semalt

1 answers:

Uanset om du skal bruge data til din virksomhed, forskning eller arbejde, der er ikke noget værre end at vente på sider, der skal indlæses i Netscape Navigator eller Internet Explorer. Mens du surfer på internettet, kan du få problemer med en langsom forbindelse og kan miste de fleste af de data, du har brug for. Hvis du ser en tung hjemmeside eller blog med tusindvis af sider, skal du klikke på musen mange gange for at få disse sider åbnet korrekt. Heldigvis gør specielle web-ekstraktionsprogrammer det nemt for dig at indlæse dine yndlingswebsteder uden problemer. En webbekstraktor er faktisk et bestemt program, der hjælper forskere, journalister, studerende, forretningsmænd og marketingfolk ekstrakt data nemt og se forskellige websider med høj hastighed - data protection and backup in portland. Nogle af de mest pålidelige værktøjer er beskrevet her.

1. SurfOffline:

SurfOffline er en af ​​de bedste og mest berømte webudvindere på internettet. Med dette værktøj kan du bestemme, hvor mange elementer du vil downloade, og der er ingen grænse for antallet af sider, der skal udvindes. Du har heller ikke brug for en FTP på din hjemmeside for at downloade dataene. Dette værktøj er kompatibelt med Windows, Vista, XP og andre lignende operativsystemer.

2. Website eXtractor:

Det er et af de fedeste og mest kendte webudvindingsprogrammer. Website eXtractor er godt for både programmører og ikke-programmører og gør din online forskning let og hurtigt. Du kan downloade hele webstedet eller dele af det ved hjælp af dette kraftfulde værktøj..Det er kendt for dets brugervenlige interface og kontrolpanel, der hjælper dig med at strukturere og organisere data på en bedre måde. Website eXtractor er kompatibel med alle Windows-versioner og iPhone-enheder.

3. SiteSucker:

Sitesucker er hovedsagelig et Mac-program, der hjælper med at downloade websted og bringer ændringer til din internetforbindelse. Det kan nemt kopiere de ønskede sider, billeder, stilark og PDF-filer på harddisken til offline brug. Du skal blot indtaste webadressen i SiteSucker-grænsefladen, og den henter automatisk de ønskede data. Dette program kræver Mac OS X 10.11 og kan downloades fra webstedet SiteSucker.

4. Grab-a-Site:

Grab-a-Site er et af de mest kraftfulde og omfattende webudvindingsværktøjer s. Det fungerer både offline og online og kan skabe kopier af et websted flere gange sammen med dets understøttende filer som grafik, sider, lydfiler og videoer. Dette værktøj kan også gribe filer fra forskellige steder på samme tid, hvilket sparer meget tid og energi. Det er kompatibelt med dine ASP-, PHP-, Cold Fusion- og JR-sprog og kan gøre dem til den statiske HTML. Dette gratis program fungerer på Windows 7, Vista, XP, Windows Me og Win98.

5. WebWhacker 5:

Blå egerns nyeste browser hedder WebWhacker 5. Det kan kopiere et helt websted til din harddisk til offline brugere og fungerer som træningen websted for vejledere og studerende. Det er let at oprette og regelmæssigt overvåger dine data for kvalitet, organiserer og opdaterer det efter dine behov. Desuden kan WebWhacker duplikere katalogstrukturer på dit websted og er kompatibel med Vista, XP og Windows 7.

December 7, 2017