Back to Question Center
0

Hvordan håndterer jeg søgeordsforskning for Amazon-produkter på den rigtige måde?

1 answers:

I dag er Amazon blevet et husstands navn på produktsøgningen på internettet. Og alle er fri til at prøve at skubbe et produkt derovre - med omkring 80 millioner aktive shoppere estimeret derovre er det eneste problem, at dine produktfortegnelser skal ses af så mange potentielle købere som muligt. I betragtning af at denne enorme markedsplads har sin egen rankingalgoritme, tør jeg sige, at det virker som det samme med en konventionel online søgning, der er kendt af brugere over hele verden i over to årtier allerede (for eksempel af Google selv. Bing og så på) - computer maintenance san jose. Derfor tror jeg, at nøglen til succes for alle moderne e-handels-iværksættere, der sælger derovre, rødder netop fra søgeordets forskning til Amazon-produkter. Selvfølgelig er der en stærk marketingkomponent, der stadig er nødvendig for at blive en rigtig big-time sælger på den overfyldte platform. Ikke at sige, at du aldrig vil spilde din tid med at køre en konkurrencedygtig forskning for at tage føringen. Ikke desto mindre er jeg sikker på, at produktoptimering optimering er den første ting at gøre, når det kommer til at få bedre eksponering for online søgning. Derfor vil jeg i korte træk vise dig, hvordan du håndterer søgeordsforskning til Amazon-produkter - og forblive uden for søgekonkurrencen.

Tier 1: Seed Nøgleord

Start med en bred søgeord forskning for Amazon produkter, blot at sætte dine vigtigste målrettede i Googles søgelinje. På den måde får du et fuldt billede af, hvordan folk sandsynligvis vil søge efter dine varer. Dernæst fokusere på lange hale nøgleord og specifikke sætninger tæt relateret til din niche. Samtidig ville det være en velformuleret beslutning at spionere på nogle førende sælgere, der kører deres drop-shipping-virksomhed i årevis. Her er når alle de specialdesignede sporingsværktøjer og online-rammer bliver til spil.

Tier 2: Smart Ideas

Dit næste skridt er at vælge det rigtige søgeordsforskningsværktøj til Amazon-produkter. Heldigvis er der et stort udvalg af forskellige muligheder, de fleste er tilgængelige i åben adgang. Selvfølgelig er nogle af dem betalte adgang udelukkende, men der er stadig masser af gode og pålidelige hjælpere uden at betale en krone. Det er trods alt en no-brainer, og det er op til dig at bestemme hvilket værktøj du skal vælge - de fleste af dem er hovedsagelig designet til søgeordssøgning for at give dig nogle værdifulde konkurrencedygtige forslag.

Tier 3: Metriskanalyse

Og her kommer vi endelig til det punkt. Sagen er, at når du kører en søgeord forskning for Amazon produkter er du højst sandsynligt at være bogstaveligt overvældet med tusindvis af lovende søgeord ideer. Så den største udfordring er at bestemme, hvilke der virkelig er værdige og fortjener at blive fundet i din shortlist. På den måde skal du være opmærksom på følgende nøgleværdier:

  • Søgevolumen - kerne-metrisk viser, hvor mange personer pr. Land brugte dit søgeord i søgeforespørgslen .
  • Klik - angiver generelle søgeord for søgeordet for at generere trafik og hyppig brug af kunder.
  • Kompleksitet - ellers, søgeordsvanskeligheder, at du skal måle for at finde potentielt korteste søgefraser, der ville drive mere trafik til dine produktfortegnelser.
December 7, 2017