Back to Question Center
0

Hvordan forbedrer jeg mine produktfortegnelser på Amazon med ordsøgning?

1 answers:

Produktoversigter på Amazon og ordsøgning er nok de to hovedområder af din konkurrenceevne. Jeg mener, at kvaliteten af ​​din fortegnelse titel, produktbeskrivelse og sæt af kuglepunkter om dit tilbud - de alle drejer rundt om det rigtige valg af søgeord og deres korrekte brug. Så du kan tage en kant over konkurrenterne på Amazon med ordsøgning håndteret den rigtige vej. Og jeg vil vise dig flere temmelig gode muligheder for at hoppe ind i e-handel-orienteret søgeord forskning og produktfortegnelse optimering.

Men inden vi begynder, anbefaler jeg at have en dobbeltcheck for at undgå mindst følgende problemer:

  • Produkttitel, produktbeskrivelse, og kuglepunkter er ikke rige med nøgleordene og lange hale nøgleordene.
  • Hver af de nævnte sektioner virker overdrevent mættet med søgeordene, hvilket gør alt overstuffed - how to clean bapes.
  • Har utilstrækkeligt antal billeder eller lavkvalitets visuelt indhold (bemærk at med kun et eller to billeder pr. Produkt, vil du aldrig komme overalt - lad os se det).
  • Mangler vigtige oplysninger i afsnittet med produktbeskrivelse eller punktlistefelt.

Når du er sikker på at alt er på plads med dine egne produktfortegnelser, er det tid til at finde nogle lovende muligheder på Amazon med ordsøgning. På denne måde skal du få et stort billede af de vigtigste målord, der anvendes af de nærmeste konkurrenter. På den anden side er det imidlertid nødvendigt at forstå de egentlige tendenser i Amazon-ordsøgning for at få mest muligt ud af de lange haleforespørgsler, der anvendes af levende shoppere derude. Her er når de specifikke søgeordsoftwareværktøjer kommer i spil! Blandt de mange forskellige muligheder kan jeg anbefale følgende to onlinehjælpere med en brugsviden effektivitet.

  • Merchant Words er et godt værktøj til Amazon ordsøgning. Det kan hjælpe dig med at forbedre dine produktsider, så de matcher de rigtige shopper-anmodninger. I sidste ende - at blive vist på toppen af ​​relevant søgning. Prøv Handelsord til at forstå præcis, hvilke vilkår der har de højeste søgevolumener for dig at tilpasse. Bemærk, at denne mulighed er specielt designet til e-handelsplatforme og især drop-shipping-virksomheder. Blandt sine stærkeste sider samler værktøjet også de mest brugte søgeord ikke kun på Amazon selv, men samler de mest brugte sætninger fra de andre steder som Jet og Walmart.
  • Omfang kan blive en god ven til enhver smart sælger sælger på Amazon. Hvad mere er - dette søgeords- og produktforskningsværktøj viser sin ultimative kraft, når du har brug for så værdifuld konkurrencedygtig indsigt. Enkelt sagt kan Scope hjælpe dig med at opdage det bedste af de mest effektive søgeord og søge sætninger de førende sælgere på Amazon rangere for. Samtidig kan dette værktøj vise dig potentielt udførende søgeord, der giver dig rimelige forslag til populære søgeord, som sandsynligvis er værdige til din præcise opmærksomhed over tid. Omfanget har også en unik indbygget funktion, der muliggør optimering af PPC kampagner, så de kører med deres maksimale præstationsrate. Så tøv ikke med at prøve, og se hvilke nicher der venter bare på din perfekt optimerede produktfortegnelse. Held og lykke!
December 7, 2017