Back to Question Center
0

Kan du vise mig det bedste Amazon-søgeværktøj til prissætning?

1 answers:

Selv med et perfekt efterspurgt produkt er det næsten umuligt at begynde at dominere den overfyldte markedsplads på Amazon. Jeg mener, at selve produktet og din fortegnelse næppe kan hjælpe dig med at vinde den konkurrence, medmindre du håndterer en planlagt priskontrol og altid være klar til eventuelle fluktuationer eller prisreguleringer foretaget af dine konkurrenter, f.eks. Når du kører en kampagnekampagne om nogle varme ting. Her er, når du uundgåeligt har brug for et særligt skræddersyet Amazon-søgeværktøj til at spore prisfastsættelse og altid holde sig opdateret med forslag samt advarsler og meddelelser. Her er nogle ret gode værktøjer og online rammer til at tackle prisudstedelsen for din drop-shipping webshop en gang for alle - reimbursement policy long term care.

Sælger Logic

Det er en god mulighed for alle e-handel sælger og endda digitale marketing eksperter. Det kan bruges på Amazon som søgeværktøj til en omfattende prisanalyse og målrettet produktprisoptimering. Enkelt sagt gør dette værktøj meget lettere - det kan hjælpe dig med at angive den rigtige prispolitik, der potentielt lander salg, og samtidig holde dig en rimelig sund margen. Sælgers logik kan også blive et solidt fundament for følgende nøgleprissætningsstrategier på Amazon, som f.eks. Købsboks, Position, Salg, samt samme pris tilgang til at slå dine nærmeste modstandere derovre.

Appeagle

Et andet Amazon-søgeværktøj, du kan bruge til prissammenligning, for at skabe din egen big-time-strategi, der kører på næsten selvdrevet måde. Styr dig selv med automatiske gentagelsesmønstre og dominere et meget konkurrencedygtigt landskab på Amazon med en kritisk indsigt i de salgspriser. Der er også en speciel cross-platform-funktion, der kommer med Appeagle, da dette værktøj kan være lige til gavn for nogle andre markedspladser, som Walmart.

Keepa

Keepa er internationalt støttet prissøgnings- og sporingsværktøj, der dækker omkring et dusin forskellige lande. Blandt de andre grundlæggende funktioner syntes dette Amazon-søge- og sporingsværktøj at være yderst hjælpsomt ved at levere mig med praktiske prishistorikgrafer, prisfald eller tilgængelighedsvarsler, brede historiske data tilgængelige lige i min browser, hurtigcheck for de nyeste detaljer og tendenser i prissætning samt dens virkelig nemme og praktiske benchmark analyse mod top succesfulde sælgere på Amazon.

Repricer Express

Dette er den sidste mulighed jeg gerne vil vise dig for i dag. RepricerExpress kombinerer det bedste fra markedsautomatisering til at betjene dig på Amazon som søgeværktøj og prisoptimeringssoftware - alt i ét. Ifølge udvikleren satser denne brede løsning kun på de nyeste data for at hjælpe dine produktfortegnelser med landing i Køb-boksen og kan potentielt køre dine produktfortegnelser til mere valgfeltet. Jeg fandt det til gavn for at slå prismærkerne for mine modstandere med et bestemt beløb, lave en øjeblikkelig priskamp med de nyeste prismærker, der netop er sat af de bedste sælgere på Amazon, og for at gøre tingene lettere ved målrettet at udelukke en bestemt konkurrent som konkurrent .

December 7, 2017