Back to Question Center
0

Kan jeg hurtigt opdage de mest søgte emner på Amazon?

1 answers:

Det korte svar er ja, det kan du. Og det er ikke så svært at finde de mest søgte emner på Amazon for at inkludere dem i dine fortegnelser og endelig opfylde den niches efterspørgsel i sin helhed. Ann, du har brug for, er at have den rigtige værktøjskasse eller one-stop-platform, der dækker alle dine behov for konkurrencedygtig forskning og sporing af de vigtigste præstationsmålinger på Amazon. Men hvad hvis jeg siger at selv top featured research og tracking værktøjer er kun en lille del af det store puslespil, der indeholder alle nye salgsmuligheder stadig afdækket for løveandelen af ​​forhandlere der sælger derovre - شركة رش بالدخان بجدة. Så nedenfor vil jeg vise dig nogle rimelige muligheder for nemt at finde de mest søgte emner på Amazon og få sourcing ideer, nicheforslag, samt generelle tendenser og indkøbsmæssige følelser, der potentielt kan påvirke din salgsydelse på den virkelig overfyldte markedsplads .

Prospekteringsmuligheder

Jungle Scout - dette online værktøj er nok den bedste ressource til at køre datastyrt forskning af de mest søgte varer på Amazon. Hvilke produkter er i øjeblikket oven på kundernes efterspørgsel? Hvilke produkter er de mest søgte emner på Amazon? Hvilke nicher vinder i popularitet? Hvad kan du gøre bedre end dine nærmeste konkurrenter? Er der fejl og forkerte beslutninger, der allerede er taget af dine markedsmodstandere, så du aldrig er fanget sådan? Hvordan finder du øjeblikkeligt skjulte indtægtskilder og potentielt varme varer til salg? Jungle Scout niche hunter er præcis værktøjet til at give dig alle de svar, der er nødvendige for at holde sig væk fra den voldelige salgskonkurrence og tage føringen på Amazon.

Keepa - er dit ultimative pris tracker værktøj til at få et komplet billede af priserne i øjeblikket set for de mest søgte emner på Amazon (med en stor arkivhistorik til rådighed for at fange de primære tendenser, der kører industrien for e-handel og drop-shipping-forretning). Denne velfungerende online ramme understøttes i 11 forskellige lande, der leverer flersprogede versioner, der hjælper dig med prissammenligning, prisfaldsvarsler, tilgængelighedsmeddelelser, vidtrækkende prishistorikgab, samt de nyeste tilbud på Amazon, der er din opmærksomhed værd.

Spionering på konkurrenter til nøgleord

Omfang - er et højtydende søgeord og produktforskningsværktøj. Brug den til at opdage de mest efterspurgte varer på Amazon, i tråd med de bedste populære søgeord, som dine konkurrenter står for - og du er færdig. Dette værktøj er også nyttigt til optimering af dine Pay-Per-Click-kampagner med de bedst mulige søgeord samt at vise potentielt lovende nicher med en rimelig høj fortjenstmargen mod kun begrænset konkurrence. Desuden syntes Scope at være særdeles praktisk når det gælder risikostyring og alle de skræmmende beregninger til at estimere dine salgsmængder og varebeholdninger, eller for eksempel have en mere klar forventning om overskud efter FBA.

December 7, 2017