Back to Question Center
0

Hvordan søger man Amazon bedste sælger strategier bedste måde?

1 answers:

Alle, der sælger på den overfyldte markedsplads, bør vide, hvordan man søger efter Amazon-topsælgerprodukter, strategier, samt overvågning af priser og vedligeholdelse af andre smarte ordninger med en bevist anvendelse derovre. Men hvordan man finder de rigtige muligheder og identificerer dine konkurrenters bedste praksis uden at bruge for meget tid og kræfter? Da der allerede er så meget at gøre for dig og så mange ting at optimere med din produktfortegnelse og prisstrategi. Heldigvis er der ingen mangel på online-værktøjer og software til at søge efter Amazon-bedst sælgerfund - fra produktsourcing, prispolitik, forsendelsesbetingelser, feedback fra kunder, søgeordsforskning samt de bedste måder at promovere produkt på succesfulde e-handel handlende - sweatstoff kinder guenstig. Som sagt er der mange forskellige onlinehjælpere, der er tilgængelige i åben adgang. Men nedenfor vil jeg kun vise dig tre af mine bedste værktøjer. Jeg har personligt brugt følgende muligheder for at søge efter Amazon sælger muligheder - Jungle Scout, AMZ Tracker og Scope - hver af dem har bevist effektivitet, så lad os få et kort overblik nedenfor.

Jungle Scout

Det første online-værktøj til at søge efter Amazon-topselløsninger er Jungle Scout. Jeg anbefaler at prøve det før noget andet for øjeblikkeligt at forstå, hvilke produkter der er mest krævede på Amazon, og hvilke nicher er nu populære for sælgere derovre. Faktisk er Jungle Scout anerkendt af mange top succesfulde købmænd på Amazon som det bedste værktøj til "data-driven" produkt forskning. Denne mulighed taler for sig selv, hvilket gør det absolut værd at bruge eller i det mindste have dit første forsøg. Her er nogle grundlæggende fordele, der følger med dette onlineværktøj: Bred database for omfattende nøgleberegninger (både dine egne og dine konkurrenter) hjælper med at afdække skjulte muligheder og mindre konkurrencedygtige indtægtsstrømme, nichejæger til at give dig en fordel under ægte cutthroat-konkurrence, og endnu flere forskellige funktioner, der var nødvendige for at kunne hoppe ind i et nyt marked.

AMZ Tracker

Dette værktøj viser sine stærkeste sider, når du skal søge efter Amazon sælger søgeord, der bruges til de mest succesrige produktfortegnelser. Samtidig kan dette søgeordsforskningsorienterede værktøj hjælpe dig med endnu mere værdifuld indsigt om de rigtige søgevolumer og langhale søgeordsbeskeder, der bruges af aktive kunder på Amazon oftest. Derudover har AMZ-tracker i-build SEO-funktion til at angive, hvad der kan gøres med din produktfortegnelse optimering for maksimale resultater.

Scope

Meget som det forrige søgeordværktøj, kombinerer Scope søgeordsforskning med konkurrencedygtig produktanalyse. Blandt de andre funktioner er denne online hjælper virkelig fantastisk, når det kommer til optimering af PPC kampagner, søge efter nye niche muligheder samt effektiv risikostyring med all-round data estimater, der er nødvendige for at se et stort billede af din salgshastighed og FBA udgifter . Jeg anbefaler at bruge dette værktøj til at samle de bedste resultater fra dine modstandere - for at udvikle din egen salgsstrategi, der virkelig virker.

December 7, 2017