Back to Question Center
0

Hvilke værktøjer kan du rådgive til at spore Amazon-salg af mine konkurrenter?

1 answers:

Analyse af konkurrence er en vigtig del af forskningen, der håndteres af hver succesfuld sælger på Amazon. Hvis du også skal spore Amazon-salg af dine konkurrenter, er det et kort regneark, der hjælper dig med det. Er din konkurrence virkelig så dominerende? Hvad kan gøres bedre? Er dit produkt så godt som din fortegnelse siger? Her er de vigtigste ting for dig at holde nøjagtig opmærksomhed - anmeldelser, forfremmelse og noteringskvalitet - itaste mvp 2.0 wattage. Lad os se dem en efter en nedenfor.


Anmeldelser

Det er en no-brainer, men anmeldelser er virkelig nyttige kilder til den indledende konkurrenceforskning. Det er ikke nødvendigt at sige, at kundeanmeldelser på samme produkt kan give dig et øje med, hvad med det kan forbedres eller omvendt undgås. Og en tommelfingerregel er, at de fem største sælgere, der tilbyder det samme produkt, normalt har noget omkring tre hundrede kundeanmeldelser. Men løvenes andel af selv helt tilfredse købere kommer normalt sammen uden at give feedback. Så hvad kan der gøres med det? Jeg anbefaler at bruge Feedback Genius gratis online værktøj. Det vil ikke kun sende dig en besked om hver negativ feedback eller kundeanmeldelse, så du hurtigt kan lave en hurtig opsendelse, men gør det muligt at få automatisk e-mail, hvilket tjener som en høflig påmindelse, der tyder på, at alle nylige køberne taber en kommentar eller vidnesbyrd.

Kampagner

Nogle gange kan dine nærmeste konkurrenter pludselig eksplodere med massivt salg, og en betydelig del af løbende ordrer, der er drevet af forfremmelse, håndteres på den rigtige måde. Og når du indser, at konkurrentens særlige strategi eller bare en smart lille ordning virkelig virker - hvorfor ikke spore Amazon salgs- og forfremmelsesindsats fra din modstander til at bruge den stærkeste side til din egen fordel? Her er når Big Tracker online værktøj kommer i spil. Med dette hjælpsomme værktøj kan du ikke kun spore Amazon salgsfremmende priser, rabatpriser på dine markeds rivaler, men hold næsten alle salgsfremmende data på rekord. Planlæg dit næste skridt allerede ved at vide, hvad dine konkurrenter gør bedst mulig for dig, bare for at følge med.

Kvalitetskvalitet

Dette er det sidste store område i dit fokus for at forblive ude af konkurrencen. Og forbedring af produktfortegnelseskvaliteten med en ordentlig optimeringsindsats er præcis det, der normalt fører til sandsynligvis den bedste eksponering i online søgning derovre. Her er hvordan du kan gå i spidsen - bare spore Amazon salgssøgord, der anvendes af de bedste sælgere, for at få de mest søgte i dine egne produkttitler, beskrivelser, punktpunkter osv. Og jeg anbefaler at prøve Jungle Scout-værktøj, der sparer timer for arbejdskrævende og kedelig forskning. Spion på dine konkurrenters nøglestatistikker og få de rigtige søgeordforslag og værdifuld indsigt i brugen af ​​langhale søgefraser på den smarteste måde. Du kan lige så godt tjekke Merchant Words-værktøjet, som er målrettet netop på Amazon-søgetrender, med de højeste søgevolumer og de rigtige søgeord, der anvendes af levende købere derovre.

December 7, 2017