Back to Question Center
0

Semalt: Tricks Spammere bruges til at trives?

1 answers:
Michael Brown, Semalt Kunde Succes Manager

, siger at det ikke er ligegyldigt hvor forsigtigt du er, spam vil altid få spam-e-mails i din indbakke. Det, der er svært at forstå, er, hvordan spammere formår at få alle de e-mail-adresser. Selvom du kan tage nogle forebyggende foranstaltninger, er der lidt, du kan gøre med problemet. I det lange løb finder spammere altid en måde at få dig email-adresse på. Brugere undlader simpelthen ikke at forstå årsagen bag denne ondsindede praksis.

Canadas Voxbox World Telecom Inc anses ikke for at være et rentabelt selskab - diamond reels casino no deposit bonus codes 2017. Spammere synes imidlertid ikke at bryde sig om det. En spammer, der kalder sig selv, Francis hyped dette firma i postbeskeder. Francis købte simpelthen aktier fra Voxbox og besluttede derefter at sende spammy beskeder for at finde en grådig modtager og videresælge sine aktier til en fortjeneste.

En sådan "dump and pump" lagerordning bliver meget populær. Selvom du har spamfiltre, finder spammere altid en måde at undgå dem, der sikrer, at deres spam-e-mails bliver leveret til den tilsigtede modtager. De foretrækker at bruge ovennævnte strategi, da det giver dem mulighed for at lykkes uden at have links til et websted, de skal spam. Alt, hvad de behøver, er en meddelelse, der hænger sammen med et lager.

Forskningen fra Jonathan Zittrain, professor i Oxford University og Laura Frieder, assistent professor i Purdue University, har vist, at årsagen til, at spammere trives, er at disse ordninger virker! Hvis alt går efter planen, giver de ca. 5 procent afkast, mens de, der formåede at købe deres aktier, mister næsten 7 procent af deres investeringer.

Den gode nyhed er, at du kan bruge en simpel, men effektiv metode til at slippe af med spammere. Først og fremmest skal du slette spam. Ligegyldigt hvor flot og fristende tilbuddet er, modstå det og køb ikke bestanden. Fordi de fleste mennesker køber det bare fordi de ikke forstår, at det er spam. Og husk altid, at forsøget på at lave et hurtigt penge kan spille tricks på dig.

December 7, 2017