Back to Question Center
0

Semalt: Free Web Scrapers For Programmører

1 answers:

Hvis du nogensinde har brug for at trække data fra tredjepartswebsteder, chancerne er, at du foretrækker officielle API'er. Der er dog nogle webskrabere på internettet, der kan gøre dit arbejde lettere, og som programmør eller udvikler kan du udtrække data fra så mange websteder som du vil.

1. Data Scraper:

Data Scraper er et simpelt, men kraftfuldt og nyttigt webskrabningsprogram - buy fake id australia. Det skraver ikke blot billeder og tekster, men analyserer også lister og tabeller fra en enkelt eller flere sider. Derefter konverteres eller gemmes dette værktøj ekstraktet til XLS og CSV-filer. Det er gratis og leveres med masser af funktioner. Programmører og professionelle udviklere skal dog bruge sin betalte version, der kommer med mange funktioner og kræver ikke nogen kodning.

2. Web Scraper:

Web Scraper er en Chrome-udvidelse, der nemt kan integreres med din Google Chrome-browser. Det giver brugerne mulighed for at oprette sitemaps for at vise, hvordan et websted skal navigeres, og hvilken type data du skal skrabe. Programmører og udviklere skal bare tilføje denne udvidelse til deres Chrome og begynde at udvinde data.

3. Skraber:

Når det kommer til dataudvinding, skal udviklere og programmører stå over for mange udfordringer. Men med Scraper kan deres arbejde gøres hurtigere og nemmere end nogensinde. Dette er en brugervenlig webskraber, der kan udtrække data i form af tabeller, billeder, lister og tekster. Du skal bare klikke på Scrape-knappen i øverste højre menu og lade dette værktøj gøre sit arbejde.

4. Octoparse:

Octoparse kommer med kraftfulde muligheder og er en af ​​de bedste webskrabere på internettet..Det kan nemt håndtere dine statiske og dynamiske websteder med AJAX, cookies og Javascript. Du skal bare downloade dette program og aktivere det. Det vil også skjule det indhold, du måske ikke vil udpakke, og dens sky service giver dig mulighed for at udtrække en stor mængde data inden for få minutter.

5. ParseHub:

Parsehub er et berømt webskrabningsprogram, der samler data fra websteder og blogs, der bruger JavaScript, cookies og AJAX-teknologi. Den har en unik maskine læring teknologi, der kan læse, evaluere, transformere og analysere dine relevante data uden problemer.

6. Visual Scraper:

Visual Scraper er fantastisk til dem, der ønsker at udtrække billeder og videofiler. Det er en gratis web scraper, der leveres med en simpel point-and-klik-grænseflade og bruges meget til at indsamle relevante data fra internettet. Du får de realtidsdata fra de ønskede sider og eksporterer det i form af XML, CSV, SQL og JSON.

7. Outwit Hub:

Dette freeware leveres med masser af funktioner og passer bedst til dine Windows, Linux og andre operativsystemer. Det vil lade dig skrabe data fra mere end halvtreds tusind websider. Premium-versionen kan dog skrabe over 130.000 websider uden problemer.

8. Dexi.io: ​​

Også kendt som CloudScrape, Dexi.io er en berømt browserbaseret webskraber. Det lader brugerne skrabe data og giver tre forskellige typer robotter for at få arbejdet nemt. Det kan udføre opgaver relateret til kryptering, udsugning og dataledning.

9. Webhose.io:

Webhose.io er et freeware, der giver os en anonym webproxyserver og får arbejdet udført hurtigst muligt. Det scrapper kun dine websteder, men arkiverer også data; det betyder, at du ikke behøver at bekymre sig om at miste de nyttige oplysninger, da det vil blive gemt i arkivmappen.

December 7, 2017