Back to Question Center
0

Semalt introducerer de bedste web crawler værktøjer til at skrabe hjemmesider

1 answers:
Web crawling, ofte betragtes som web skrabning er processen, når en automatiseret script eller program gennemsøger nettet metodisk og omfattende, målrettet mod de nye og eksisterende data. Ofte er de oplysninger, vi har brug for, fanget inde i en blog eller et websted. Mens nogle websteder gør en indsats for at præsentere dataene i det strukturerede, organiserede og rene format, undlader mange af dem at gøre det. Data gennemsøgning, behandling, skrabning og rengøring er nødvendige for en online-forretning. Du skal indsamle oplysninger fra flere kilder og gemme den i de proprietære databaser til erhvervsmæssige formål. Før eller senere bliver du nødt til at gå igennem online fora og lokalsamfund for at få adgang til forskellige programmer, rammer og software til at fange data fra et websted - شركة نظافة شقق بمكة.

Cyotek WebCopy:

Cyotek WebCopy er et af de bedste webskrabere og crawlere på internettet. Den er kendt for sin webbaserede, brugervenlige grænseflade og gør det let for os at holde styr på de mange crawls. Desuden er dette program udvideligt og leveres med flere backend-databaser. Det er også kendt for sine meddelelseskøer støtte og handy funktioner. Programmet kan nemt prøve nye websider, gennemse websteder eller blogs efter alder og udføre en række opgaver for dig. Cyotek WebCopy har kun brug for to til tre klik for at få dit arbejde færdigt og kan nemt gennemgå dine data. Du kan bruge dette værktøj i de distribuerede formater, hvor flere crawlere arbejder på én gang. Det er licenseret af Apache 2 og er udviklet af GitHub..HTTrack:

HTTrack er et berømt gennemsøgningsbibliotek, der er bygget op omkring det berømte og alsidige HTML-parsing-bibliotek, der hedder "Beautiful Soup". Hvis du mener, at din webcrawling skal være ret enkel og unik, bør du prøve dette program så hurtigt som muligt. Det vil gøre krypningsprocessen nemmere og mere enkel. Det eneste du skal gøre er at klikke på et par kasser og indtaste webadresserne for ønske. HTTrack er licenseret under MIT-licensen. Octoparse:

Octoparse er et kraftfuldt webskrabningsværktøj , der understøttes af det aktive fællesskab af webudviklere og hjælper dig med at opbygge din forretning bekvemt. Desuden kan den eksportere alle typer data, indsamle og gemme dem i flere formater som CSV og JSON. Det har også et par indbyggede eller standardudvidelser til opgaver relateret til cookiehåndtering, brugeragentspoof og begrænsede crawlere. Octoparse tilbyder adgang til API'erne for at opbygge dine personlige tilføjelser.

Hvis du ikke er fortrolig med disse programmer på grund af deres kodingsproblemer, kan du prøve Cola, Demiurge, Feedparser, Lassie, RoboBrowser og andre lignende værktøjer. På nogen måde er Getleft et andet kraftfuldt værktøj med mange muligheder og funktioner. Brug det, du behøver ikke at være ekspert på PHP og HTML-koder. Dette værktøj vil gøre din webcrawling proces nemmere og hurtigere end andre traditionelle programmer. Det virker lige i browseren og genererer små XPaths og definerer webadresser for at få dem til at gennemsøges korrekt. Nogle gange kan dette værktøj integreres med premium-programmer af samme type.

December 7, 2017