Back to Question Center
0

Syv populære webskrabningsprogrammer på internettet - Semalt Ekspertudtalelse

1 answers:

Data, der vises på forskellige hjemmesider og blogs, kan kun udtrækkes ved hjælp af en særlig web skrabere. Du kan enten manuelt kopiere og indsætte en nyttig data i et Word-dokument eller få et webskrabningsprogram installeret på din maskine. Uanset hvilken måde du vælger, har du fuld adgang til den ønskede tekst og billeder. Web scraping software indlæser og udpakker automatisk data fra forskellige websteder baseret på dine krav. Nogle af de bedste og mest nyttige programmer er nævnt nedenfor - logiciel de gestion des ressources.

1. A1 Website Scraper:

Ved hjælp af denne web scraping software kan du nemt gemme dine data i form af CSV filer eller få de filer importeret til et kontorværktøj eller web databaser. Dette værktøj er fantastisk til at udtrække billeder fra tunge websites og arbejder på vejr-, rejse- og hotelportaler, og udvinder deres data inden for få sekunder.

2. Web Scraping Library:

Dette er et af de mest kraftfulde webskrabningsprogrammer. Det er gratis og skaber velstrukturerede og organiserede filer til dig. Det bedste er, at det kan hjælpe med at udtrække indhold fra forskellige webapplikationer og få det konverteret til JSON-format, regneark og Linq-koder.

3. CatchaPage:

CatchPage virker effektivt for både programmører og ikke-programmører og behøver ikke at betale meget for sin premium version..Det er et af de mest kraftfulde webskrabningsprogrammer, der fanger data fra gule sider, hvide sider og store mapper uden problemer.

4. Craigslist Web og Email Extractor:

Den gratis version af denne webudtrækningsmaskine bruges i vid udstrækning af sociale medier, SEO eksperter og store organisationer. Du kan få masser af data uden at bekymre dig om dets kvalitet. Craigslist web og email extractor er godt for både dine hjemmesider og e-mails og kan udtrække alle de nyttige tekster og billeder inden for få timer.

5. Uddrag hvor som helst:

Hvis du er træt af traditionelle, premium webskrabningsprogrammer og aktivt søger et passende alternativ, skal du prøve Uddrag Overalt. Det er et af de mest kraftfulde programmer og hjælper med at indsamle, organisere og gemme data uanset mængden og kompleksiteten. Med dette værktøj kan du få de ønskede data inden for sekunder i stedet for timer. Det sparer således både din tid og energi og giver de mest præcise resultater.

6. Fil e-mail og web scraper:

Fil-e-mail og Web scraper lader dig hente alle e-mailadresser og webindhold, og du kan kopiere og indsætte disse data i dine Word-filer. Alternativt kan det gemme CSV-filer, PDF-filer og XML-filer til dig i sin egen database, som du kan få adgang til, når du har brug for det.

7. FMiner:

FMiner er et freeware og en af ​​de mest kraftfulde webskrabning, web dataudvinding, webhøstning, webkrydsning og skærmskrabningsprogrammer. Du kan bruge det som en primær visuel web scraper da dette værktøj uddrag både tekster og billeder. Det kan også udtrække nyttigt indhold fra videofilerne og kan udføre en række opgaver inden for få minutter. Det bedste er, at det enten vil gemme dataene i sin egen cloud storage-enhed eller få den hentet på din maskine.

December 7, 2017