Back to Question Center
0

Semalt: Den bedste gratis web scraping software

1 answers:

Webskrabningsværktøjer og software blev udviklet til at udtrække informationer fra forskellige steder og blogs. De kaldes også web høstning programmer eller web data udvinding værktøjer. Hvis du forsøger at indsamle data om dit websted, kan du bruge følgende webudvindingsprogrammer og hente nye eller eksisterende data uden hitch.

Outwit Hub

Outwit Hub er et fantastisk webudvindingsprogram, der bruges til at indsamle data fra hundredvis til tusindvis af websteder - fuga de gas caricatura. Dette program hjælper med at udtrække og gennemgå websider inden for få sekunder. Du kan bruge eller eksportere disse sider i forskellige formater som JSON, SQL og XML. Det er bedst kendt for sin brugervenlige grænseflade, og dens præmieplan koster omkring $ 50 pr. Måned med adgang til over 100k websider af høj kvalitet.

Fminer.com

Det er et andet fremragende webudvindingsværktøj . Fminer.com giver os nem adgang til de real-time, strukturerede og velorganiserede data. Den gennemgår disse data online og understøtter mere end 200 sprog, og gemmer dine data i forskellige formater som RSS, JSON og XML. Lad os her fortælle dig, at Webhose.io er den browserbaserede applikation, der bruger eksklusiv information, mens du crawler eller udtreder dine websider..

Simple PHP Scraper

Det er et af de bedste webudvindingsprogrammer til dato. Simple PHP Scraper danner datasæt ved at importere information fra specifikke websider og eksportere data til CSV'erne. Det er nemt at skrabe fra hundredvis til tusindvis af hjemmesider og blogs på få minutter ved hjælp af dette program. Simple PHP Scraper gør brug af de nyeste teknologier til at hente masser af data på daglig basis, hvilket er nødvendigt af de fleste virksomheder og store mærker. Dette program leveres både i gratis og betalte versioner og kan nemt installeres på Mac, Linux og Windows. ScraperWiki giver support til et stort antal brugere og indsamler data fra enhver type websted eller blog. Det kræver ikke nogen download; det betyder at du bare skal betale for sin premium version, og programmet vil blive sendt til dig via en email. Du kan øjeblikkeligt gemme dine indsamlede data på skyderenheden eller din egen server. Dette program understøtter både Google Drive og Box.net og eksporteres som JSON og CSV.

ParseHub

ParseHub blev udviklet til at indeksere eller gennemgå flere websider uden behov for JavaScripts, AJAX, session, cookies og omdirigering. Denne applikation bruger en bestemt maskinindlæringsteknologi og genkender både enkle og komplicerede dokumenter og genererer filer baseret på dine krav. ParseHub er en kraftfuld webapp, der er tilgængelig for brugere af Mac, Linux og Windows. Den gratis version har begrænsede muligheder, så du er bedre at vælge sin premium version.

Skraber

Skraber er bedst kendt for sine gratis og premium versioner. Dette webskrabningsprogram er skybaseret og hjælper med at udtrække fra hundredvis til tusindvis af websider dagligt. Nogle af dens mest fremtrædende muligheder er Crawlera, Bot Counter Measure og Crawl Builder. Skraber kan konvertere hele dit website til velorganiseret indhold og gemmer det til offline brug automatisk. Præmieplanen koster omkring $ 30 pr. Måned.

December 7, 2017