Back to Question Center
0

Semalt giver nyttige spørgsmål på Top 5 Web Scrapers

1 answers:

Ofte er de oplysninger, vi har brug for, fanget på et websted, og vi kan ikke skrabe eller gennemgå det korrekt. Mens nogle websteder gør anstrengelser for at præsentere data i rene og strukturerede formater, kan de andre ikke levere nogen webcrawling eller data skrabning facilitet. Derfor har vi brug for adgang til de bedste web crawlere, minearbejdere og skrabere. Her har vi diskuteret de fem bedste værktøjer i denne henseende.

1. Webhose.io:

Webhose.io gør det muligt for os at få real-time data fra online ressourcer og websteder. Det bedste er, at dette program gruer og gennemgår webstederne bekvemt og præsenterer data i rent og velorganiseret format. Det giver os også mulighed for at skrabe data baseret på deres søgeord, sætninger, sprog og natur. De endelige resultater kan opnås i form af XML, RSS og JSON filer. Selv om dette program er gratis, kan du få adgang til sin premium version, hvis du vil bruge Webhose.io til kommercielle formål. Den betalte plan gør det muligt for dig at sende flere HTTP-anmodninger til hovedserveren, hvilket gør det nemt for dig at skrabe og gennemgå webstederne.

2. Scrapy:

Scrapy er en kraftfuld og fantastisk skrabning og gennemsøgning ramme på internettet. Dens bedste del er, at dette program understøttes af et ekspertgruppe, med hvem du kan komme i kontakt med nyttige tips og tutorials når som helst, hvor som helst Det hjælper med at skrabe og analysere dine data og gemme det i forskellige formater som CSV og JSON.

3. Outwit Hub:

Hvis du ikke er fortrolig med koder, er Outwit Hub vil give dig den nyttige visuelle grænseflade, hvilket gør det nemt for dig at gennemgå og minde dataene. Dens hostede version er tilgængelig på det officielle websted, og den gratis version kan downloades fra enhver online butik. Outwit Hub er en Firefox-udvidelse det kræver ikke, at du har programmeringsevner.

4. Octoparse:

Ligesom Outwit Hub er Octoparse en kraftfuld webskraber, crawler og data minearbejder. Den håndterer både statisk og dynamiske websteder, der bruger Javascript, cookies, omdirigeringer og AJAX. Dette webprogram hjælper med at udtrække ethvert websted eller bl og vil uddrage både grundlæggende og avancerede datatyper. Alle de værdifulde oplysninger, du har brug for, kan grundlægges i Octoparse 'cloud storage area. Det giver dig mulighed for at udtrække bulkwebsites inden for en time, og du får den bedste kvalitet med Octoparse API. Lad mig her fortælle dig, at dette freeware kun understøtter Windows og ikke er tilgængeligt for noget andet operativsystem.

5. Web scraper til Chrome:

Hvis du har Google Chrome som din primære webbrowser, skal du vælge Web Scraper. Det er et fremragende crawling og minedrift program, der giver dig mulighed for at oprette sitemaps til både dine personlige blogs og forretningssider. Du skal bare downloade, installere og tilføje denne scraper til din Chrome-browser og se, hvordan det vil uddrage data fra dine givne websteder. Du kan også importere sitemaps eller bruge sine skabeloner til at forbedre dit websites generelle udseende og ydeevne. Det gemmer dine udvindte data i CSV-filerne eller i sin egen arkivmappe Source .

December 7, 2017