Back to Question Center
0

Website Scraping Tools til at udtrække alle links fra en side - Semalt Advice

1 answers:

Uddrag af links fra websider har altid været svært. Du skulle kopiere de ønskede links en efter en, og det er ret monotont og trættende. Der er dog nogle web-baserede programmer til at udtrække alle links fra dine ønskede hjemmesider og blogs uden problemer. Det bedste er, at disse programmer kan integreres med dine IE-, Firefox-, Chrome- og Safari-browsere.

1. IWebTool Link Extractor:

IWebTool Link Extractor er en populær web-baseret software og en Firefox-udvidelse. Det hjælper med at downloade dine data direkte på din maskine. Når programmet er installeret og aktiveret, vil dette program gøre skrabeprocessen nemmere og hurtigere. Uddrag af data fra nyhedsforretninger, rejseportaler og børser blev aldrig så let. Med denne software kan du udføre mange opgaver uden problemer. Det tillader kun fem anmodninger i timen, og værktøjet er kendt for at fungere problemfrit. Nogle af dens fremtrædende muligheder er Titel og anker tekstknap og Google Page-Rank-indstilling.

2. Link Extractor:

Det er et andet webbaseret værktøj, der uddrag alle links fra dine ønskede websider. Link Extractor er et godt alternativ til Web Scraper og Outwit, som kun er tilgængelige for Google Chrome-brugere. I modsætning hertil kan dette program fungere pænt på alle webbrowsere og scrapes flere sider samtidigt. Det er bedst kendt for sine dynamiske dataudvindingsegenskaber og kapaciteter og håndterer sider med Ajax- og Javascript-koder..Den viser de udtagne data i form af praktiske tabeller og lister.

3. FireLink Report:

Det er ikke kun en Firefox-tilføjelse, men også et fremragende web-baseret program. Det uddrager links og skraber dine data fra nyhedswebsteder, RSS-feeds, blogs og sociale medierprofiler uden problemer. Det giver muligheder for at filtrere dataene baseret på dets egenskaber og dine krav. FireLink Report fungerer ved at scanne linkene og opdatere datasæt.

4. SEM Link Extractor:

SEM Link Extractor er også berømt for sine ekstraktions- og webskrabningsegenskaber. Det er et af de nemmeste og bedste programmer til at udtrække alle links fra en webside. Dens visuelle dashboard vil gøre din udvindingsproces nemmere og mere bekvem. Uanset om du vil skrabe dataene fra enkle links eller udføre de komplicerede dataindsamlingsprojekter, vil dette program gøre alt for dig uden problemer.

5. SEOquake Link Extractor:

SEOquake Link Extractor er en anden web-baseret applikation. Det kræver ikke download, og du kan få glæde af det online. Det hjælper dig med at udvinde alle links fra en bestemt webside og gennemgår og henter dataene i realtid. Dette vil vise rigdom af links i form af Googles websider og bogmærke sider.

6. OutWit Hub Link Extractor:

Her er en anden vidunderlig og fremragende web-baseret linkudtræk. Denne gratis webskrabningsoftware understøtter både komplicerede og enkle data på de websteder, der bruger javascript, cookies, omdirigeringer og AJAX. Den er udstyret med maskinens læringsteknologi, kan læse og omdanne data fra et format til et andet. Du kan gennemføre op til fem gennemgangsprojekter ved hjælp af denne linkudtræk. Det sorterer både interne og eksterne links og tilbyder mange filtreringsmuligheder Source .

December 7, 2017