Back to Question Center
0

Semalt Foreslår Bedste Gratis Web Scraping Værktøjer At Udtrække Online Data

1 answers:

Nogle webskrabningstjenester er berømte blandt brugerne på grund af deres fantastiske dataudvinding indstillinger, funktioner og egenskaber, mens de andre tjenester er gode for ingenting. Webskrabningstjenesterne, som vi har diskuteret her, er ikke meget komplekse, og de kan nemt skrabe et stort antal websteder og blogs. Det er rigtigt, at der er masser af skrabningsprogrammer, men de følgende er freeware og vil opfylde dine forretningsbehov.

1. Import.io

Import.io er en kraftfuld web dataudvindingstjeneste, der følger de enkle metoder til at udtrække data. Dette kan bygge dine personlige datasæt og importere dataene fra en webside til en anden. Desuden kan du gemme de ønskede data på din harddisk, og Import.io behøver ikke nogen kode til at skrabe flere websider.

2. Skraberboks

Scrape Box er specielt designet til SEO-tjenesterne og giver virksomheder og frilansere de bedste dataskrabbetjenester. Med andre ord kan vi sige, at det både er et SEO-værktøj og en dataskraber. Desuden kan Scrape Box udføre funktioner relateret til søgemaskine gennemløb, kommentaren bogføring, link kontrol, søgeord søgning og on-page SEO.

3. CloudScrape

CloudScrape er en browserbaseret web scraper og online editor, der hjælper med at skrabe en stor mængde data uden problemer. Det giver os mulighed for at gemme dataene på forskellige cloud storage platforme som f.eks. Box..net og Google Drev. Du kan også holde dine data i form af CSV og JSON. Det er en af ​​de mest kraftfulde og omfattende cloud-scraping-tjenester på internettet, der hjælper med at navigere gennem websteder, udfylder formularerne, bygger robotter og uddrager realtidsdata.

4. TheWebMiner

TheWebminer er et berømt online data skrabningsprogram og fungerer som en stærk automation og konsulenttjeneste. Fra real-time data til et enkelt websted, giver dette værktøj dig præcise oplysninger dagligt i en række forskellige formater. Det renser også dataene ved at eliminere duplikaterne og irrelevant indhold, hvilket giver dig de bedst mulige resultater.

5. Mozenda

Mozenda er en ægte og avanceret hjemmeside skrabbetjeneste og dataudvindingsværktøj. Det er primært anerkendt af forskellige mærker og leveres med avanceret skybaseret arkitektur, der giver hurtig implementering, bedre skalerbarhed og nem adgang til flere typer data. Du kan arrangere dine filer og eksportere dem i en række forskellige formater ved hjælp af Mozenda. Dette program er kendt for dets nøjagtighed og kræver ingen vedligeholdelse.

6. Visual Web Ripper

Visual Web Ripper er one-stop-løsningen til automatiseret webdataskrabning, indholdsudvinding og webhøstning. Det er en af ​​de mest kraftfulde web data extractors på internettet. Værktøjet indsamler data i både tekst og billedform. Det arrangerer derefter dataene baseret på dine krav og output er altid værdifulde og nyttige.

7. WebHose

WebHose, også kaldet Webhose.io, er et kendt webdataudvindings- og integrationsprogram, der giver nem adgang til de realtidsdata og velstrukturerede data. Du kan gennemgå tusindvis af websteder og online ressourcer og gemme de endelige ting på mere end 200 sprog. Det hjælper dig med at dække et bredt udvalg af fora, nyhedsforretninger, blogs og online-forhandlere Source .

December 7, 2017