Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer, hvordan man skraber et websted med smuk suppe

1 answers:
Der er mange data, der normalt er på den anden side af en HTML Til en computer er en webside blot en blanding af symboler, tekst tegn og hvidt rum. Den egentlige ting, vi går på en webside, er kun indhold på en måde, der er læsbar for os. En computer definerer disse elementer som HTML-tags. Faktoren, som adskiller den rå kode fra de data, vi ser, er softwaren, i dette tilfælde vores browsere - effective enterprises portland. Andre websteder som skrabere kan bruge dette koncept til at skrabe et indhold på internettet og gemme det til senere brug.

Hvis du åbner et HTML-dokument eller en kildefil til en bestemt webside i et almindeligt sprog, vil det være muligt at hente indholdet på den pågældende hjemmeside. Disse oplysninger vil være på et fladt landskab sammen med en masse kode. Hele processen indebærer at håndtere indholdet på en ustruktureret måde. Det er dog muligt at organisere disse oplysninger på en struktureret måde og hente nyttige dele fra hele koden.

I de fleste tilfælde udfører scrapers ikke deres aktivitet for at opnå en streng af HTML. Der er som regel en endefordel, som alle forsøger at nå. For eksempel kan folk, der udfører nogle internetmarkedsføringsaktiviteter, muligvis inkludere unikke strenge som kommando-f for at hente informationen fra en webside. For at afslutte denne opgave på flere sider, kan du få brug for hjælp og ikke kun de menneskelige evner. Webstedskrabere er disse robotter, der kan skrabe et websted med over en million sider om et par timer. Hele processen kræver en simpel programbevidst tilgang. Med nogle programmeringssprog som Python kan brugere kode nogle crawlere, der kan skrabe en hjemmeside data og dump det på et bestemt sted.

Afskrabning kan være en risikabel procedure for nogle hjemmesider. Der er mange bekymringer, der drejer sig om lovligheden af ​​skrabning. Først og fremmest anser nogle mennesker deres data private og fortrolige. Dette fænomen betyder, at ophavsretsspørgsmål, såvel som lækage af usædvanligt indhold, kan forekomme i tilfælde af ophugning. I nogle tilfælde kan folk downloade en hel hjemmeside for at bruge offline. For eksempel var der i den seneste tid et Craigslist-tilfælde til et websted kaldet 3Taps. Dette websted skraber webstedets indhold og genudgiver boligfortegnelser til de klassificerede sektioner. De afviklede senere med 3Taps betale $ 1.000.000 til deres tidligere websteder.

BS er et sæt værktøjer (Python Language) som et modul eller en pakke. Du kan bruge Beautiful Soup til at skrabe et websted fra datasider på internettet. Det er muligt at skrabe et websted og få dataene i en struktureret form, der matcher din produktion. Du kan analysere en webadresse og derefter angive et bestemt mønster, herunder vores eksportformat. I BS kan du eksportere i forskellige formater som XML. For at komme i gang skal du installere en anstændig version af BS og begynde med et par Python-basics. Programmering af viden er afgørende her.

December 7, 2017