Back to Question Center
0

Semalt: The Scrape Web Data Tips - Gå ikke glip af!

1 answers:
Når du ikke kan få de data, der kræves på et web, så er der er andre metoder, som man kan bruge til at få de nødvendige problemer. For eksempel kan man få data fra web-baserede API'er, udtrække data fra forskellige PDF-filer eller endda fra skærmbilleder. Udpakning af data fra PDF-filer er en udfordrende opgave, da PDF normalt ikke indeholder de nøjagtige oplysninger, som man måtte kræve. På den anden side er indholdet, der ekstraheres under strukturen ved skærmskrabning, struktureret ved hjælp af en kode eller ved brug af skrabeværktøj. At få skrot web data kan være en vanskelig opgave, men når man engang har en ide om hvad der skal gøres, bliver det nemt.

Maskinlæsbare data

Et af hovedmålene med webskrabning er at kunne få adgang til maskinlæsbare data. Disse data oprettes af computeren til behandling, og nogle af dens formateksempler omfatter XML, CSV, Excel-filer og Json. Maskinlæsbare data er en af ​​de forskellige måder, man kan bruge til at få skrabet webdata, da det er en simpel metode, og det kræver ikke et højt niveau af teknik for at klare det.

Skrabning websteder

Skrabning websteder er en af ​​de mest almindeligt anvendte metoder til at få de oplysninger, der kræves. Der er nogle tilfælde, hvor websites ikke fungerer korrekt.

Skønt webskrabning er mest foretrukket, er der forskellige faktorer, der gør skrabning mere kompliceret. Nogle af dem omfatter HTML-kode, der er dårligt formateret og blokering af adgangsretten. Juridiske hindringer kan også være et problem i håndtering af skrabe webdata, da der er nogle mennesker, der ignorerer brugen af ​​licenser. I nogle lande anses dette for at være sabotering. Værktøjerne, der kan hjælpe med at skrabe eller udvinde oplysninger, omfatter webtjenester og nogle browserudvidelser afhængigt af det browserprogram, der bruges. Skrabe webdata kan findes i Python eller endog PHP. Selv om processen kræver en masse færdigheder, kan det være nemt, hvis den hjemmeside, man bruger, er den rigtige Source .

December 7, 2017