Back to Question Center
0

Hvad er de øverste søgte søgeartikler på Amazon, og hvordan kan du drage fordel af dem?

1 answers:

Har du nogensinde spekuleret på, hvilke produkter der er mest søgte på Amazon? Disse oplysninger er ikke skjult for alle. Men ikke alle gennemsnitlige brugere, såvel som online-grossister, ved, hvordan man får det. Men de, der søger produkterne til at sælge på e-handelssite eller direkte via Amazon, kan være interesseret i disse oplysninger.

I denne artikel vil vi diskutere nogle TOP-søgte emner på Amazon, der kan hjælpe dig med at gøre en formue - south america group tour packages. Og hvis du skal komme ind i drop shipping eller e-handel, kan du kilde disse eller lignende produkter fra engrosplatforme, som f.i. Alibaba eller Aliexpress. Desuden vil vi diskutere de måder, hvorpå man kan oprette en marketingkampagne for at sælge disse gode produkter med succes.

Så lad os diskutere nogle hot nicheprodukter på Amazon, som vi kan bruge til at samle penge.

TOP søgte emner på Amazon

Før vi går videre til diskussionen af ​​de TOP søgte emner på Amazon, vil jeg gerne åbne dig en lille men betydelig e-handel hemmelighed. For at lykkes skal du lægge vægt på din kunde, ikke på dine indtægter. Du er nødt til at finde brugerens problem og give ham den bedste løsning i form af et produkt, du sælger. For at etablere en korrekt salgsproces, skal du erhverve, hvorfor dine potentielle kunder vil bruge penge på det, du foreslår. Der er altid en grund til hvert køb. Hvis du ved denne grund, kan du styre salgsprocessen og tjene penge på regelmæssig basis. Det bedste ved det er, at du har brug for endog at fremme dine produkter, da brugerne også vil være interesserede i dig. Med alle disse blev nævnt vil jeg gerne sige, at du skal fokusere mere på at finde en kernegruppe af mennesker, der søger vej til at løse deres primære anliggender. Hvis du er heldig at finde disse mennesker, kan du sælge dem flere produkter relateret til deres problemer i stedet for blot en.

Så nu, når du har en ide om, hvor du skal starte din e-handel-forretning, kan vi fortsætte til de TOP-søgte emner på Amazon.

  • Computer skærme

I vores dage har computer skærme det højeste niveau efterspørgsel på grund af fuldstændig automatisering af arbejdsprocesser og fremstilling. De er kompatible med samme formål som tabletter og bærbare computere.

De købes massivt af store virksomheder og digitale virksomheder, da de kan være nyttige til nummeret af forskellige formål. Dit målgruppe er kontorer og arbejdspladser, der har brug for store skriveborde til deres medarbejdere. Desuden kan dine medarbejdere være interesseret i grafiske designere, gamere og almindelige pc-brugere, der ønsker en betydelig skærmoplevelse.

Computer skærme er placeret i en rentabel markedsniche, hvor du kan tjene en betydelig sum penge fra en god handel.

Blandt de mest velkøbte computerskærme kan vi skelne mellem følgende mærker - HP, LG, ASUS, Samsung, og alpin.

  • Stolsstole

Stolsstole er trendy i vores dage på grund af stigningen i online gaming industrien. Alle gaming stole er dyre som standard, fordi de stadig er de TOP søgte emner på Amazon. Disse typer af stole er placeret i nichen, der har masser af udgifter som spiludstyr, periferiudstyr og så videre.

Vi ​​kan observere en bred vifte af priser i denne markedsniche. Omkostningerne til en spille stol kan starte med $ 500 og øge op til $ 20.000.

Publikum, der kan være interesseret i disse eksklusive produkter, omfatter spilentusiaster, professionelle spillere, spiltestere, sportsfans og pc- og videospilspillere.

Blandt de mest velrenommerede mærker i markedet for stolestole på markedet, kan vi skelne mellem følgende: Openwheeler, Playseat, Commander og E-WIN. GPS-enheder

En anden yndlingsgruppe af produkter, der kan give dig et stort overskud, er GPS-enheder . Næsten alle drivere bruger disse enheder til at navigere til en destination, de har brug for. GPS-enheder giver brugerne de mere nøjagtige kort og veje, som smartphones gør. Du behøver ikke at afhænge af kort og vejskilt, når du har en GPS-enhed. Så det kan bruges som fremtidens bevis..Desuden er disse enheder bærbare og kan bruges hvor som helst. Retailing denne slags produkter, du vil hjælpe brugerne med at løse deres nuværende problemer. Det betyder at du vil være hjælpsom og dine produkter vil være i høj efterspørgsel.

Potentielle købere af GPS-enheder er taxachauffører, eventyrere, forsendelsesdrivere, almindelige chauffører, førsteklasses chauffører, politibetjente og alle forretningsfolk, der skal gøre vej til forretninger og møder.

De bedst sælgende GPS-enhedsmærker omfatter Garmin, Samsung og Rand.

Hvordan lykkes det med Amazon at sælge disse TOP-søgte genstande?

Først og fremmest skal du oprette et gennemgangssite omkring et produkt, du vil detailhandle, og forsøge at rangere dette websted på nettet. Du bør fremme dette websted på de kendte søgemaskiner som Google eller Bing ved din målrettede forespørgsel. Du skal udarbejde en liste over de mest relevante for dine nichael-nøgleord på markedet. Så du ville kræve en god søgemaskineoptimeringskampagne eller investere penge i linkopbygning via private blognetværk eller tilknyttede programmer. Du kan drage fordel af at bruge følgende autoritative gennemgangssider: Forbrugeresøgning, Forbrugerrapporter, CNet og Engageret.

I anden fase kan du oprette en prissammenligning web kilde. Her kan du sammenligne en række af de samme nicheprodukter, der viser priser hos forskellige forhandlere. Sammenligningswebsteder er ikke kun afhængige af søgemaskineoptimering og kan tegne trafik fra nogle forskellige webkilder. Giv dine besøgende på webstedet forskellige funktioner, prissætningspolitikker, modeller og sammenligningsindstillinger, og de bliver dine faste besøgende, hvilket giver den konverterede trafik.

Og endelig kan du oprette en nicheblog og tale om din produkt niche som helhed. Det er en nyttig salgsfremmende teknik, der viser din færdighed i denne særlige sfære og skaber et positivt brandbillede. Du skal give dine læsere autoriteten og relevant indhold med interessante indsigter og undersøgte data.

Konklusion

I denne artikel samler vi de TOP-søgte emner på Amazon, som vi håber vil give dig nogle ideer til produkter til fremme for at tjene penge fra Amazon handelsplatform. De elementer, jeg har nævnt i denne artikel, har de høje prislapper og sælger godt blandt Amazon-søgere, så du har alle chancer for at gøre det godt med din Amazon-forretning.

December 7, 2017