Back to Question Center
0

Kan du vise mig et godt værktøj til at øge Amazon salg?

1 answers:

Før vi starter, lad os se det i øjnene - din produktoversigt har for meget til at spore og styre for, at du med succes kan øge Amazon-salg, der gør det helt alene. Det ville være en næsten ikke realiserbar eller endda absolut urealiserbar opgave, medmindre du skal hjælpe dig med den rigtige sporing og forskning værktøjssæt. Heldigvis er der en meget anden software til rådighed nu på markedet. Mens løveandelen af ​​disse onlinehjælpere kan bruges gratis, tilbyder nogle af de mest magtfulde selvfølgelig deres fuldfedte versioner på betalt grundlag. Anyway, her er mine tre top featured løsninger med en brugsbestemt ydeevne for at øge din Amazon salg og gøre resten af ​​tingene meget lettere.

  • Feedback Genius - ville være et velformet svar på et gennemgangssystem på Amazon, der gælder for at gøre alle køberne fuldt tilfredse Selvfølgelig, hvis du ikke vil finde dine produktfortegnelser trukket til bunden af ​​søgningen derovre. Dette værktøj arbejdede for mig som magi, da jeg var foruroliget over alle negative svar, der hævder at få en hurtig løsning, før det kan spildte nogen negativ indvirkning på min virksomhed. Hvad mere er - du kan bruge Feedback Genius til at køre en automatiseret mail ved hjælp af en høflig anmodning til de seneste købere - bare bede om at droppe en positiv feedback eller anmeldelse. Og det virker, fordi opretholdelsen af ​​en tilstrækkelig kundetilfredshed har altid været en forholdsvis effektiv strategi - ikke kun for at øge Amazon-salg, møtrik for at give en ansporing til sandsynligvis ethvert kommercielt projekt.
  • Jungle Scout - kan blive den ultimative løsning til at øge Amazon-salget til de sælgere, der fandt sig mangler for et nyt indblik i et helt nyt produkt, adaptiv prisfastsættelse eller smart distribution for at forblive ude af en rigtig sød konkurrence der hersker derovre. Hold dig opdateret og glem aldrig mulighederne for prospektering, i det mindste fra tid til anden. Hvilke produkter har de bedste shoppingtendenser på Amazon lige nu? Hvilke nicher er for nylig blevet mere overfyldte? Hvilke innovative produkter er allerede efterspurgt og er værd at vise i dine produktfortegnelser? Jungle Scout er en rigtig nichevogthund, der hjælper dig med at afdække eventuelle skjulte indtastningsstrømme for at øge din Amazon-salg og fortsætte med at køre et skridt foran dine nærmeste markeds rivaler.

  • Omfang - En anden god mulighed for at øge dit Amazonas salg via produktforskning håndteres den rigtige vej. Og jeg anbefaler på det kraftigste, at du prøver dette værktøj for at få nogle af følgende fordele: De bedste resultater og søgeord fra dine konkurrenter til din fordel, ret fin optimering til PPC-kampagner, værdifuld indsigt i potentielt stærke søgeord, køreplan, der peger på vej til high-profit marginer med kun begrænset konkurrence for dig at hoppe ind i, og endnu mere. Når alt kommer til alt, med dets risikostyringsfunktion og salgsestimeringsmulighed, bliver Scope trods alt brugt som en one-stop-shop, selv af topdygtige big-time-sælgere på Amazon Source .
December 7, 2017