Back to Question Center
0

Kan jeg se de bedste Amazon-søgeordssøgninger ved hjælp af simple softwareværktøjer?

1 answers:

Ingen grund til at sige, at verden af ​​online søgning ranking drejer sig primært omkring søgeord forskning og deres korrekte valg. Og uanset hvilket sted der skal køres en søgeordsstrategi - det kan enten være konventionel online søgning via de store søgemaskiner (som Google selv, Yahoo, Bing osv.) Eller mere præcist målrettet men ikke så bred søgeordsstrategi at klatre på toppen af ​​populære shopping steder, såsom Amazon eller eBay - trustfire switch. Den eneste forskel mellem standard online søgning og enhver e-handel eller drop-shipping virksomhed er, at sådan forskning skal være mere niche-målrettet og konkurrenceorienteret. Og nedenfor skal jeg vise dig to enkle måder at registrere top Amazon-søgeord på med et søgeord. Så for at bruge sådan et værdifuldt konkurrencedygtigt indblik til din egen fordel foreslår jeg enten at prøve en specielt skræddersyet platform (Keyword Inspector) eller en live klassiker til din tjeneste gratis, som altid.

Søgeordsinspektør

Søgeordsinspektør er en specialiseret online platform, der kan hjælpe dig med at finde ud af de bedste Amazon søgeordssøgninger for enhver produkt- eller kategorifortegnelse. Denne platform er også nyttig med sin unikke funktion kendt som Trending Keyword Search. Det kan give dig mulighed for at køre en hyppig hurtigcheckplan og altid holde dig ajour med hvert nyt søgeord, der for nylig er klatret på toppen af ​​Amazon-søgninger. Hvad mere er - Søgeordinspektøren har to andre ekstremt varme muligheder (kendt som Indexation Tester og Reverse ASIN), som er ret gode, hvis du har brug for at få dine produktfortegnelser optimeret optimalt for at opnå bredest mulig online eksponering derovre. Den eneste dårlige ting om dette søgeords forskningsplatform er, at det desværre ikke har nogen gratis version tilgængelig. Bare et forsøg er tilbage for dig at beslutte, om du skal gå til et månedligt abonnement eller fortsætte med at komme uden det.

Google Søgeordsplanlægger

Som jeg allerede har sagt i begyndelsen, har søgeordsforskning taget i skala meget i lignende, faktisk ignorerer - uanset om du optimerer sider til oprindelig Google-søgning eller arbejde på produktfortegnelserne for e-handel eller drop-shipping-forretning. Jeg mener, at vores gode gamle Søgeordplanlægger af en eller anden grund har mistet meget i popularitet, især gennem de seneste år. Med enorme masser af forskellige e-handelsplatforme og relaterede værktøjer, der er specielt tilpasset deres behov og mål, har Googles oprindelige ramme (f.eks. Google AdWords) bevaret sin tidligere magt fuldt ud. Jeg mener, at søgeordsplanlæggeren kun er et enkelt værktøj blandt de mange forskellige andre funktioner (og altid gratis!), Der som standard indgår i AdWords. Og det er stadig meget nyttigt, ikke kun som en stærk reklamestruktur, men for eksempel at finde de bedste Amazon-søgninger med de vigtigste søgeord og relevante lange hale nøglesæt.

Lad os se det - ting omkring os ændrer sig konstant. Men det betyder ikke nødvendigvis, at vi alle må holde kig på helt nye værktøjer, softwareværktøjer eller netop designet løsninger. Ja, nogle gange er de gode, men jeg tror stadig, at Google Keyword Planner stadig er i spil, i det mindste for at faktisk ikke alt for omfattende opgave at holde sig opdateret om de mest populære top Amazon-produktsøgninger med de rigtige søgeord.

December 7, 2017