Back to Question Center
0

Hvordan vælger du den rigtige niche på Amazon og identificerer de mest søgte søgeord derovre?

1 answers:

Først og fremmest anbefaler jeg, at du starter din måde at finde de mest søgte søgeord på Amazon med en simpel tabel oprettet, f.eks. Ved hjælp af Google Regneark. Sagen er, at du bliver nødt til at finde ud af, hvad der er mest krævet i øjeblikket, i tråd med at være potentielt at tildele de højeste fortjenstmargener - navy pink wedding hats. Og du vil bedre sætte mindst et par lovende muligheder alle imod hinanden. På den måde vil det være meget nemmere at hurtigt skelne mellem deres svage punkter ved påvisning og tydeligere forme de stærkeste sider, der udføres af hver niche, i overensstemmelse med de mest søgte søgeord og andre top populære udtryk, der er relevante for branchen eller Produktkategori.

Så snart du har oprettet hovedchecklisten, er det på tide at samle alle mulige kombinationer vedrørende dine mest søges nøgleord på Amazon. Og det er nødvendigt at dække alle kerneparametre og generelle webstatistikker for hvert emne, du vil observere. Her er den bedst anbefalede måde at udfylde din hovedcheckliste på i Google Regneark - sørg for at have alt på plads på følgende:

1. Niche - skal være den første kolonne af din forespørgsel til at begynde med. Du skal blot fortsætte med at filtrere hver åbenlyst dårlig variant for at få den nuværende kolonne fyldt med de resterende kandidaturer, du med rimelighed kan forvente at blive dit endelige valg til den rigtige niche på Amazon med de mest søgte søgeord, der er relevante for kategorien.

2. Gennemsnitlig søgevolumen - her foreslås det at nedskrive alle relative mængder af søgevolumen taget i gennemsnit. Disse gennemsnitsværdier vil som standard blive vist via KWFinder-værktøjet.

3. Fælles rækkevidde for søgevolumen - denne kolonne er beregnet til at angive hovedtendenser i søgevolumenet og dets generelle adfærdsmønstre vedrørende aktive udsving (fra den laveste form til det højeste tempo af ændring). Tip: Du vil hellere have denne del af data opdelt efter månedlige perioder på én gang.

4. Søgeordskonkurrenceevne - er netop det sted, hvor du skal udarbejde en specifik søgeordsevaluering, der viser deres konkurrencedygtige og frekvenskomponenter mod den anden søgte søgeord i nichen. Hvis du bruger KWFinder, vil du blive understøttet af lidt forskellige konkurrencedygtige målinger. Jeg mener, at de af en eller anden grund kalder det SEO Competition Rank.

5. Høj DA - brug enten KWFinder værktøj eller SERPchecker til at angive, hvor mange websteder eller websider der vises på top 10 Google's søgeresultater har fået deres Domain Authority score, der kommer over 40 pct.

6. Høj PA, CF, TF - næsten selvforklarende og meget ligesom i den foregående kolonne, de næste tre sektioner skal vise den tilsvarende side / sideantal med høj side autorisation (PA), Citation Flow (CF), samt Trust Flow (TF) hver.

7. Minimum indtjeningspotentiale - Den sidste og tilsyneladende vigtigste kolonne er beregnet til at fremhæve de vigtigste forskelle og dine ultimative fund på de mest søgte søgeord med anbefalede Amazon-nicher, der er værd at overveje. Til denne beregning (ja, det kan virke som en absolut vanskelig) Jeg foreslår at bruge AmaProfits dot com eller enhver anden lignende onlinetjeneste - og du er færdig.

December 7, 2017