Back to Question Center
0

Hvilke søgeord og søgeord vil drive trafik til min Amazon-liste bedst muligt?

1 answers:

Ingen grund til at sige, at søgeord forskning er blandt de centrale komponenter i Search Engine Optimization (SEO). Simpelthen er der ingen anden måde at forbedre dit websites eller bloggens fremtrædende og eksponering i den oprindelige Googles søgning, der leveres af verdens online branchegigant. Her er kun, hvor vigtigt de rigtige søgeord er. Men i den moderne verden af ​​e-handel og stærkt konkurrencedygtig drop-shipping-forretning er det en lidt anderledes historie.

Det betyder, at for hver niche sitebygger eller en hvilken som helst populær handelsplatform (som online markedsplads på Amazon selv) er der visse særegenheder med hensyn til konventionel søgeordsforskning, som aldrig bør overses. Ligesom det samme er situationen, når du skal drive trafik til Amazon-fortegnelsen - auto save login info. Sagen er, at nok den eneste måde er at udforme en perfekt skræddersyet hovedliste over bedst sælgende søgeord, så du kan bruge dem inden for en shopper-centreret ordning med søgeoptimering.

Derfor kører en grundig søgeordsforskning, der er målrettet mod den rigtige shopper-hensigt, sandsynligvis den eneste praktiske tilgang til succesfuldt at drive økologisk trafik til din Amazon-produktliste. Med andre ord, alt hvad du behøver, er at sætte et stærkere fokus primært på konkurrencen og adfærdsmæssige analyser for at imødekomme købsintentionerne og resten af ​​andre generelle følelser, der bestemmer fælles shopperbeslutninger, før folk endelig går ind for at købe. Og der er nogle primære egenskaber, der normalt bæres af de mest værdifulde søgeord, som ikke kun er beregnet til at konvertere godt, men for at gøre dig rigtige penge.

Så her er hvad der gør dine "gyldne søgeord", og det er deres evne til at drive trafik til din Amazon produktliste. I sidste ende for at drage fordel af en perfekt tilpasset forretningsmodel, bør det oprettes og primer så godt, at folk er klar til at åbne deres tegnebøger og blindt bruger - hvad som helst kontanter er nødvendige for at opnå det ønskede produkt.

  • Nok søgevolumen - med andre ord "gyldne" søgeord og resten af ​​de bedste præstationsspecifikke søgeord er designet til at kunne drive trafik til din Amazon-produktliste eller enhver anden nichewebsite med en kommerciel komponent.
  • Nem at rangere - betyder, at de forventes at have et mere eller mindre acceptabelt konkurrenceniveau, samtidig med at det viser, at hvert givet søgeord i øjeblikket er efterspurgt og ofte brugt af de aktive shoppere tager løveparten af ​​deres beslutninger om at foretage et køb især på internettet.
  • Strong Search Intent - forudsætter, at dine bedste søgeordsløsninger skal have en meget høj grad af kommercielitet, hvilket gør det meget lettere for folk at bruge penge - bogstaveligt talt, når de har den første blik på det pågældende søgeord, for eksempel som vises direkte i din fortegnelse titel.

December 7, 2017