Back to Question Center
0

Hvad er de bedste muligheder for at finde Amazon-søgeord?

1 answers:

Hvis du driver din virksomhed på Amazon, er det vigtigt at gennemføre en omfattende søgeordsforskning. De mere målrettede søgeord, du finder, jo højere du vil rangere på Amazon SERP og den mere organiske trafik, du vil tiltrække. Investering af din tid til at vurdere de mest relevante søgeord i din niche kan maksimere dit forretningspotentiale og øge dine produktstillinger for de mest søgte vilkår på Amazon. Men det er ikke nok bare at finde den egnede til din virksomheds søgeord; du skal også bruge dem strategisk - dell lease computers. Amazon giver dig denne mulighed.

Der er mindst tre sektioner, hvor du kan indsætte dine målrettede søgeord - titel, beskrivelse og punktpoint. Alle disse elementer er vigtige i en vis kapacitet, men det vigtigste og undervurderede aspekt ved notering er produktets titel. Den har den mest betydningsfulde placeringskraft for en notering. Hvis du har en søgeordsnækket titel, kan du rangere for mange søgninger. Du har sandsynligvis nævnt produktfortegnelser med de lange og søgeordede produkttitler på Amazon. Disse titler rangerer som regel bedre på Amazon end korte og præcise. Her kan vi observere en stor forskel mellem Amazon og Google optimeringsaspekter. Mens du er på Google, skal din titel være præcis og angive din primære ide om dit websted. På Amazon tjener din titel til at præsentere så mange oplysninger om dit produkt som muligt. Brugere kan ikke naturligt lide lange sætninger, men Amazon A9-algoritmen kan finde værdi i den. Så med nøgleordrige titler bliver dine produkter indekseret for forskellige relevante søgeord.

Mens der er en stor titel er nødvendig, er det kun halvdelen af ​​kampen. Hvis du ønsker at opnå den høje rang for målrettede søgeudtryk, skal salget blive drevet af noteringen for at vise Amazon, at din produktliste er meget relevant for disse søgeord. Derfor vil vi i denne artikel diskutere hvordan man laver en søgeordsforskning på en professionel måde og gøre din Amazon-fortegnelse så effektiv som mulig..

Amazon søgeord forskning og notering optimering

Ifølge de statistiske data begynder en tredjedel af alle produktsøgninger på Amazon handelsplatform. Det er en meget overfyldt og konkurrencedygtig platform med millioner af forskellige produkter. Derfor er det ikke det bedste sted at gennemse og opdage nye produkter. Amazon-søgninger forventer de øjeblikkelige resultater på forespørgsler med listen over de mest relevante og egnede produkter. Derfor er det vigtigt at du ser øverst på listen, når dine potentielle kunder søger efter en sætning, der er relateret til dit produkt.

Flere grundlæggende principper kan hjælpe dig med at rangere højt i Amazons søgeresultater, herunder mængden og kvaliteten af ​​dine anmeldelser, din Amazon-salgshistorie, antallet af gode tilbud, stjerneklassifikation, kundesupport og hvor relevant dit produkt er til søgeforespørgslen. Mens de fleste af disse aspekter kræver tid og en betydelig indsats, kan din Amazon listoptimering straks være i din kontrol.

Sådan finder du nøgleord til Amazon notering optimering?

Der er nogle kvantitative måder at finde de nøjagtige søgeord, du skal medtage i din fortegnelse for at maksimere din relevans for de mest almindelige søgninger.

Der er to måder, hvorpå du kan foretage en søgeordsforskning - manuelt og automatisk. Den sidste variant er den mest anvendte i vores dage, fordi det sparer ret meget tid og giver de mest nøjagtige resultater baseret på omfattende markedsundersøgelser og konkurrencedygtige analyser.

Derfor anbefaler jeg dig at vælge den professionelle automatiserede software til at køre din Amazon optimeringskampagne. Fra de mest effektive søgeordsforskningsværktøjer kan jeg opregne følgende - Google Søgeordsplanlægning, Amazon Søgeordsplanlægning og Jungle Scout.

December 7, 2017