Back to Question Center
0

Hvordan kan Amazon ranking checkers bidrage med din optimeringskampagne?

1 answers:

Amazon er en succesfuld og stadigt voksende handelsplatform, hvor hver sælger kan rejse penge og fremme sit brand. Det giver mange fordele for e-handelsbranchen, der giver dem en betydelig fortjeneste og faste kunder. Alle kan udvikle deres forretning på Amazon, da det tager lidt tid og indsats. Men hvad er grunden til at være til stede på Amazon, da dine potentielle kunder ikke kan finde dine produkter? Da Amazon er en meget konkurrencedygtig platform, skal du arbejde hårdt under optimeringen af ​​din fortegnelse og udvikle en vindende marketingkampagne. For at spore en succes med dine optimerings- og marketingkampagner skal du løbende kontrollere dine produktplaceringer - дирижер маг. Hvis du sælger mere end fem produkter, vil det være svært at spore alle deres positioner manuelt. Derfor vil vi i denne artikel diskutere den effektive Amazon ranking checker, der kan bidrage væsentligt til din Amazon optimering indsats. Men lad os først overveje, hvorfor er det så vigtigt at spore produkter rang på Amazon.

Hvorfor skal du spore din produkt rang på Amazon?

Når du kan identificere, hvad dine målrettede søgeord er, og hvordan dine produkter udfører dem på Amazon-søgeresultatsiden, vil du kunne forbedre din fortegnelsesoptimering og rette de eksisterende fejl. Du bør udføre split tests og give søgeord forskere at finde de mest relevante og målrettede søgeord til din liste. De specifikke og lange hale søgeord har mere hensigt end andre og kan tjene som ranking boostere for små eller nyligt etablerede virksomheder. Det er dog værd at nævne, at brede søgeord tiltrækker mere trafik end mindre konkurrencedygtige søgeord.

Det er rimeligt at spore dine rækker dagligt, ugentligt eller månedligt. For at lave undersøgelser regelmæssigt skal du bruge nogle automatiserede online-software som Splitly eller AMZInsight. Disse Amazon-rækker overvågningsværktøjer kan gøre alle de analytiske og forskningstjenester til dig i baggrunden for dine private label produkter..

Nogle online-handlende bliver frustreret, når de ser udsving i rankingsstatistikken. Der er dog ingen grund til at bekymre sig om. Det er almindeligt for de nyligt lancerede produkter. Derudover kan variation afhængig af dit marked niche konkurrence niveau, produkt popularitet, en årstid og andre faktorer. Heldigvis vil du ved at bruge den professionelle ranking software få et overblik over, hvad der er gennemsnitlig rang for dine produkter over tid. Den mest fremtrædende fordel du kan få fra online ranking software er, at du kan fejre, når dine produkter rang positioner øge og holde arbejde hårdt, hvis de er stabile. Desuden kan du være reaktiv, hvis din rang falder.

Så det er vigtigt at få din søgeordsporing automatisk sporet, så du kan identificere de stærke og svage punkter i din optimeringskampagne samt identificere, hvor godt du rangerer for disse eller disse søgeord.

Din produkt rang er ikke kun den eneste meningsfulde beregning, du skal spore regelmæssigt, men der er også andre vigtige ting som salgshastighed, trafik og sessioner, anmeldelser og meget mere. Alle disse beregninger kan du få ved hjælp af de ovennævnte Amazon-undersøgte værktøjer. Som en velstående online-sælger skal du holde en samlet oversigt over alle rangordninger, der på en eller anden måde kan påvirke dine produkters rang på Amazon SERP.

Online forskningsværktøjer, jeg har brugt, gav mig regelmæssige rapporter. Det er meget praktisk, når du har hele billedet af din nuværende positionssituation og kan sammenligne tidligere og nuværende positioner.

Så jeg kan konstatere, at Amazon ranking checkers kan betydeligt spare din tid og give dig de mest relevante og præcise ranking data, som du skal køre godt på Amazon.

December 7, 2017