Back to Question Center
0

Hvordan vælger jeg virkelig vindende nøgleord til Amazon?

1 answers:

Sagen er, at der er masser af gode Amazon-nicher - og de er alle lige omkring os. Men hvis du ønsker at opnå reel fortjeneste derude, skal du køre en bestemt dybtgående søgeordsforskning i overensstemmelse med en nøjagtigt målrettet nichevalidering, der er nødvendig for at opdage kun topvindende niche-søgeord til Amazon. Det er derfor, du bliver nødt til at vide, hvordan du finder de sandsynligvis de mest dyrebare og sjældne gyldne nuggets set derovre. Bemærk, at for at sikre, at dine højtydende nichesøgord virkelig kan vinde dem, skal du fokusere specielt på de e-handelsnicher og produktkategorier, der med rimelighed kan defineres som fuldt rentable. Husk, at det er meget vigtigt at have det rigtige udgangspunkt for enhver endog lovende detailrejse for at se dig selv blandt de førende og virkelig succesrige drop-shipping-virksomheder på Amazon.

Hvad laver rentable nøgleord for Amazon?

Dette er bare en no-brainer, men sandsynligvis kan alt, hvad der bringer dig penge, kaldes rentabelt, ikke? Og fra Amazonas synspunkt bør denne klare og for simple definition opdateres kun med en enkelt betingelse - at finde en virkelig rentabel niche på Amazon, fordi det forventes at bringe løvenes andel af det samlede overskud, du forventer fra derude - gennem den korteste periode muligt - redes sociales para fotografos profesionales.

Er din potentielle mål niche virkelig så rentabel?

Hvordan forstår du, at du allerede er på det rigtige sted, så du kan fortsætte med at udforske dine bedste nøgleord til Amazon? Faktisk kan du ikke bare kalde den niche tilsyneladende rentabel, når dine resultater er baseret, for eksempel kun på ret overbevisende søgevolumer, samt et ret stort antal produkttilbud, der er tilgængelige for over tusind dollars. Det vil aldrig være nok, fordi du bliver nødt til at få mindst de fleste af disse prikker (hvis ikke alle) har en god forbindelse, medmindre du vil spilde din tid og kræfter. Det er det. Så, når du leder efter ordentlige niche søgeord til Amazon, kan du bedre overveje følgende liste over punkter .To få de højeste chancer for at finde rigtig gavnlige nøgleord til Amazon, så sørg for at du laver det på det rigtige sted.

Ideelt set bør niches samlede præstation trække sammen følgende faktorer:

  • Overordentlig højt søgevolumen.
  • Konsekvent udviklende opadgående tendens i voksende søgevolumen.
  • Mere eller mindre utilstrækkelig grad af Google-konkurrence.
  • Produktet er tilgængeligt i store mængder.
  • Der er mange kundeanmeldelser set for hver vare, der tilbydes derovre.
  • Alt i alt bør tilstrækkeligt høje prismærker være mere foretrukne.
  • Langvarig levetid på produktet uden streng vedligeholdelse eller servicearbejde.
  • Tilstrækkelig mængde købers nøgleord, der giver dig nok ledig plads til næste skridt.
December 7, 2017