Back to Question Center
0

Hvad er de vigtigste egenskaber ved Amazon-søgeord at være kendt af alle der sælger der?

1 answers:

Amazon-søgeord er simpelthen ofte den samme slags søgeforespørgsler udfyldt af de vandrende brugere i Googles søgefelt. Som følge heraf vil de se enten individuelle sider eller matchende noteringsresultater, der vises ved indtastning af en bestemt søgeforespørgsel. Og vigtigheden af ​​at håndtere den rigtige søgeordsforskning er allerede kendt af de fleste webmastere og online-iværksættere, i hvert fald de, der driver e-handelsbaserede drop-shipping-butikker, eller for eksempel niche-sitebyggere. Ikke at sige, at sandsynligvis alle kvalificerede SEO'er allerede har taget det for givet - indhold er altid kongen, når det kommer til at blive optimeret til søgning. Og det rigtige valg af søgeord kombineret med deres rette shopper-orienterede brug er præcis, der gør en succes for sandsynligvis ethvert moderne online-projekt uden udelukkelser - surge protector buy. Derfor er jeg enig med de sælgere, der siger, at når det kommer til Amazon-søgeord, tager en ordentlig grundforskning normalt en 80% dominerende rolle i deres globale indsats, mens resten af ​​deres resterende job er noget omkring kun 20%.

Den mest specifikke og ædle Amazon Søgeord

Generelt set er gyldne nøgleord menes at være blandt de bedste værdifulde aktiver, der findes i arsenalen for enhver succesfuld e-handel sælger. Selvfølgelig, da sådanne online-iværksættere er kloge nok til at få det anerkendt en gang for alle - er gyldige søgeord præcis det, der driver deres højere konverteringer. I sidste ende forventes disse søgeord at gøre dem penge trods alt. Her er hvad du bør vide om deres fire nøglefunktioner.

Fire hovedfunktioner af Amazon Golden Keywords

Med andre ord er gyldige søgeord beregnet til at kunne styre nok volumen af ​​søgetrafik til dine produktfortegnelser. Bemærk, at sådanne krævede ord stadig skal have et rimeligt acceptabelt niveau for konkurrence - bare for at gøre det muligt for dig at rangere for dem. På den anden side skal hvert gyldne søgeord have en stærk kommerciel karakter, så det gør det meste af de uudviklede kunder til sidst at bruge penge ved afslutningen af ​​deres rejse for at blive de rigtige købere.

  • Søgevolumen - kan findes hos den gode gamle Googles Søgeordsplanlægger. Dette værktøj er sandsynligvis det ultimative enkle valg at begynde at undersøge Amazon-søgeord bedst muligt.
  • Konkurrenceanalyse - skal håndteres manuelt, mens dine konkurrenter også kan kontrolleres med specifikke online-rammer for softwareværktøjer som Long Tail Pro, Merchant Keywords eller Jungle Scout. De er alle gode nok til at hjælpe dig med opgaven. Så det er kun op til dig, hvilken man først skal prøve.
  • Søg Intent - betyder, at søgeord med lav søgeord ofte kan bære meget mere vægt og dermed potentielt stærkere med hensyn til rentabilitet end nogen andre Amazon-søgeord med absolut højere søgevolumener.
  • Klar til købsbetingelser - bruges normalt af potentielle kunder, der kommer tæt på deres endelige beslutning om at købe. For eksempel, før du vælger et valgt emne i vognen, tjekker de fleste af os nogle gange igen, denne gang kombinerer den tidligere søgeforespørgsel med nogle af disse klar til købsbetingelser som "bedste", "topprankede", " kvalitet "," hvor kan jeg købe "," bedste deal "osv.
December 7, 2017