Back to Question Center
0

Hvordan virker mekanismen for Amazon-søgning?

1 answers:

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan bestemmer Amazon rangen af ​​hvert produkt? Amazon bruger sin specielle rankingalgoritme, der hedder A9. Ligesom Google holder Amazon i hemmelighed, hvordan deres primære rankingalgoritme fungerer, og kun Amazon ved sikkert, hvad der er integreret i deres ranking system.

Ifølge de seneste undersøgelser har Amazon endda toppet Google af antallet af brugere, der søger efter produkter. For mig er det en ultimativ grund til at holde en rankingalgoritme i hemmelighed. Det er nok en del af grunden til, at algoritmen løbende forbedres og opdateres af Amazon - registrations iso quality testing.

Som Amazon-repræsentanter anfører, er et af de primære formål med Amazon A9-algoritmen at give brugerne de mest relevante søgeresultater. Derfor bestræber de sig konstant på at få de bedste resultater og forbedre brugerens søgeoplevelse. A9-rankingsalgoritmen lærer automatisk at kombinere flere relevansfunktioner. Amazon katalogets strukturerede data giver mange relevans funktioner. Så kan Amazon lære af tidligere søgemønstre og tilpasse disse data til det, der er vigtigt for kunderne. På denne måde opnår hver kunde på Amazon forskellige søgeresultatsider baseret på hans tidligere forskere, indkøb og præferencer. Alle søgeresultater scorer og placeres i en rækkefølge af, hvad der er mest relevant for brugeren.

I dette korte indlæg vil vi diskutere de primære interne og eksterne faktorer, der påvirker Amazon rang og andre ting, som Amazon tager højde for at give en vis sidestilling for hvert produkt. Amazonas interne rankingfaktorer

De grundlæggende interne faktorer Amazon tager højde for rangeringsprodukter omfatter:

  • Human domme

Der er ingen specifikke retningslinjer for, hvordan Amazon-domme afgøres. Vi kan dog konstatere, at Amazon tager højde for sådanne faktorer som antallet og kvaliteten af ​​brugeranmeldelser og hvert produkts stjernestilling..Desuden tæller Amazon antallet af klik fra en søgning og andre adfærdsmæssige faktorer, der beskriver brugerens søgeoplevelse.

Denne interne rangeringsfaktor er tilsyneladende afgørende, men uden parametrene og detaljerne i analysen er vi tilbage i mørket .

  • Key business metrics

Betydning alt, hvad Amazon gør, er med ét mål i tankerne. Det vil øge overskuddet og den samlede forretningsomsætning. Men det er stadig ikke klart, hvad Amazon bruger til at spore og måle de kritiske forretningsmæssige statistikker.

Kundetilfredshed er en af ​​de mest betydningsfulde præstationsforanstaltninger, som Amazon tager hensyn til for at bestemme, hvor godt du laver som en sælger på Amazon. Online-forhandlere kan tjekke, hvordan de gør det med hensyn til kundetilfredshed, og henvises til Kontrol Health-instrumentbrættet.

Hvilke faktorer kan påvirke din Amazon rang? Salgsgrad er en betydelig Amazon ranking faktor, der direkte kan påvirke din produkt position på søgeresultatsiden. Jo højere din salgsorden er, desto bedre er din relevans score, når kunder søger efter et produkt, de skal købe. For at forbedre din salgsrække på Amazon skal du lave flere gode tilbud.

Når en bruger indsætter sin forespørgsel i Amazon-søgefelt, tænker han sandsynligvis på at købe noget. For at opmuntre en kunde til at bestille, giver Amazon en liste over produkter, der er scoret af algoritmen og angivet i rækkefølgen af ​​relevans. Når en bruger får en liste over relevante for forespørgselsprodukterne, begynder Amazon at spore, hvad de klikker på næste. Så, Amazon tæller klikfrekvenser og integrerer disse statistikker i algoritmen.

December 7, 2017