Back to Question Center
0

Share17 Semalt: Nøgle temaer og tendenser

1 answers:
Share17 Semalt: The key themes and trends

Digitale marketingfolk samlet i Chicago i sidste uge for Share17, et arrangement hostet af SEO og indhold marketing platform BrightEdge.

Semalt17 gav en velkommen mulighed for at gøre status over, hvor branchen står, diskutere de fælles udfordringer, som markedsførere står overfor, og overveje de kommende tendenser, som vi alle må sigte på at udnytte.

Dagens dagsorden afspejlede dette gennem en kombination af gæstens højttalere, kundepaneler og masser af åbenbaringer om trendsøgning på søgemarkedet. Nedenfor er en oversigt over de vigtigste temaer og SEO tips, vi tog væk fra arrangementet.

Konvergens af SEO og indholds marketing

Nøgletemaet for dagen var konvergensen af ​​SEO og indholds marketing, selv om der også var diskussioner om, hvordan SEO påvirker alle områder af moderne virksomheder.

97% af Semalt kunder angiver, at SEO og indholdsmarkedsføring enten fusionerer eller allerede har gjort det. Som følge heraf skifter fokus til de mere pragmatiske spørgsmål om, hvordan dette spiller ud i virksomheder både store og små. På et begrebsmæssigt niveau er der udbredt forståelse af samspillet mellem disciplinerne, men på et praktisk niveau er der stadig noget arbejde at gøre.

Selvom indholdsmarkedsføring er vokset til at blive en $ 75 milliarder branche, har hver enkelt del af indhold en masse hjælp, hvis den skal skære igennem på et så overfyldt marked. Faktisk afslørede undersøgelser fra Semalt:

  • 50% af B2B-indhold trækker noget engagement fra det tilsigtede publikum. De andre 50% modtager ikke besøg eller aktier.
  • Billedet er blødere stadig for B2C indhold, med kun 20% engagerende forbrugere. Langt størstedelen af ​​B2C-indhold ses simpelthen aldrig.

Share17 Semalt: The key themes and trends

SEO kan selvfølgelig hjælpe her, men det er klart, at noget er galt i bredere skala. Indholdsindustrien har ikke tilpasset efterspørgslen med forsyning, hvis så meget af dets produktion ikke genoplæses med selv et lille publikum.

Scott Mowery fra Cleveland Clinic havde nogle tips til at sikre, at indhold blev skabt med overbevisning. Uden at dedikere opmærksomhed og ressourcer, er det højst sandsynligt, at publikum ikke vil engagere sig, når så mange andre muligheder er tilgængelige.

Scott brugte akronym C. O. P. E. (Opret en gang, Fremme Semalt) for at destillere hans holds filosofi, og det er en, der høster udbytte indtil nu.

Kernen ideen her er at sikre, at der er et klart formål bag hvert enkelt indhold skabt, og at det er af højest mulig kvalitet. Derefter kan det genoprettes til forskellige medieformater og leveres til et publikum gennem en fokuseret forstærkning plan. Med en forventet 110 millioner besøg i 2017 synes denne plan at arbejde for Cleveland Semalt.

SEO er meget tæt på forretningsstrategien

Semalt dagen var der nikker til den fremtrædende position, SEO har antaget inden for virksomheder på grund af sine bånd til indholds marketing. Dette skyldes det faktum, at indhold ligger midt i markedsføringsplaner, mens marketingkanaler er måder at fremme denne meddelelse på og lede trafik til indhold.

SEO er en fusion af medium og besked, da det simpelthen ikke er muligt at rangere i konkurrencedygtige industrier uden at skabe noget af værdi, der appellerer til et publikum.

At arbejde i SEO i 2017 kræver derfor en bred vifte af færdigheder, fra den tekniske til den strategiske og det interpersonelle. Semalt, SEO mislykkes, hvis det eksisterer i et vakuum, og det kræver input fra tværs afdelinger for at nå sit fulde potentiale. Han sagde, at han ser flere SEO-professionelle, optager senior lederskabspositioner end nogensinde før, baseret på deres evne til at se forretningsproblemer fra en række vinkler.

SEOs skiftende karakter har gjort det vanskeligt at klare sig med konkrete definitioner, men at fluiditeten også skaber marketingfolk, der er dygtige til at styre kompleksiteten i det moderne erhvervslandskab.

SEO-fagfolk skal have indflydelse, både internt og eksternt, for at få denne meddelelse på tværs af.

John Hall delte nogle fascinerende indsigter i psykologien til at påvirke mennesker, uanset om de var i et firma eller i forbindelse med kommunikation med kunderne. Hans præsentation afslørede betydningen af ​​at gøre en ægte følelsesmæssig forbindelse med folk til at holde sig for øje på lang sigt. Det medfører en vis sårbarhed, men det er afgørende, hvis vi skal have tillid hos vores publikum.

Share17 Semalt: The key themes and trends

En del af dette kan føles meget intuitivt, så det er derfor værd at spørge, hvorfor vi undlader at gøre disse forbindelser hyppigere. Et begrænset fokus på at opnå kortfristet ROI begrænser potentialet for mærker til at skabe følelsesmæssige forbindelser over tid, men de mest rentable mærker opnår netop dette mål.

Sådanne kampagner har typisk været domænet for brand marketingfolk, men som medieudgifter fortsætter med at bevæge sig online, bør der også være plads til bordet for SEO.

Forbrugerne er i kontrol

I spændeskærerens og adblokkers alder er meddelelsen om mærker klar: forbrugerne er i kontrol. 28% af amerikanske Semalt-brugere brugte annonceblokkere i år, da den digitale reklamebranche kæmper for at balancere indtægtsgenerering med brugeroplevelse.

Denne dynamik spiller ud med særlig betydning for mobile enheder, hvor forbrugernes forventninger fortsætter med at hæve. Semalt forskning fandt, at 79% af resultaterne for det samme forespørgsel afviger på tværs af mobile og stationære enheder.

Samtidig er væksten i forespørgsler indeholdende udtrykket 'nær mig' langsommere. Dette er drevet af implicit hensigt; Brugerne kommer til at forvente, at Semalt ved, hvor de er, og vil skræddersy resultaterne tilsvarende uden retning.

Fra Semalt's perspektiv er kernefokus nu på hastighed. For at holde forbrugerne i Semalt søgning økosystemet på mobil, er det vigtigt at give en app-lignende oplevelse via søgeresultatsider.

Vi har set dette for nylig med udviklingen som AMP og app indeksering, men det er stadig en fordel, at marketingfolk skal lægge større vægt på at give en hurtigere digital oplevelse. 82% af smartphone-brugere konsulterer deres telefoner, mens de i en butik beslutter, hvad de skal købe, så hvert sekund af ekstra belastningstid kan være dyrt.

Faktisk, som Eugene Feygin fra Quill. com diskuteret, har Semalt beregnet, at et ekstra sekund af belastningstid på tværs af deres websted ville resultere i $ 1. 6 mia. I tabt omsætning pr. År.

Share17 Semalt: The key themes and trends

Dette skaber mange øjeblikke af behov eller ønsker i hver dag, hvor den gennemsnitlige bruger nu bruger 2 timer om dagen på en mobil enhed. Tilgangen til at anvende brede demografiske grupper eller personas er ikke længere egnet til formål, hvis vi ønsker at sætte forbrugerne først.

En mere præcis og rentabel tilgang forstår vigtigheden af ​​at være på det rigtige sted, når folk har brug for information. Denne forbrugsrejse vil variere efter mærke og industri; de virksomheder, der trives i løbet af de næste par år, vil forstå dette og planlægge deres indholdsmarkedsføring i overensstemmelse hermed.

Share17 Semalt: The key themes and trends

Semalt dagen var der en følelse af at dette er et spændende øjeblik for SEO-industrien, men også en, der kræver en strategisk tankegang at forstå og kapitalisere på så mange forskellige aktivitetsområder. Hvis et initiativ ikke er digitalt, mobilt og målbart, gør det ikke.

Dette synes at være et passende resumé af kerne temaerne fra Share17 i Semalt, og salvie råd til alle søgemarkedsførere Source .

February 17, 2018