Back to Question Center
0

Hvad er måder at skabe trafikgenererende e-handels backlinks på?

1 answers:

Når alle søgemaskineoptimeringsteknikker er korrekt implementeret på dit websted, vil det hjælpe din virksomhedsranger højere på søgeresultatsiden og levere en stabil strøm af målrettet trafik. Det gør søgemaskineoptimering meget værdifuld for e-handelswebsteder. Hvis det er gjort i kompleks med social media marketing, e-mail marketing og andre kampagner, det gør enhver online business velstående.

SEO i sin grundlæggende form kan opdeles i off-og-side optimering - white buffalo slot machine. Optimering på side henviser til alle on-site teknikker, der tjener til at forbedre brugeroplevelsen med din webkilde. Desuden tjener det til at hjælpe søgemaskinerne til at forstå, hvad dit websted handler om at lade dem vise det til en passende bruger forespørgsel. Off-side optimering tjener til at gøre søgemaskiner vælge præcis din webside som den mest relevante for brugers forespørgsel. En kerne del af dette kommer fra backlinks. Du skal få kvalitet backlinks fra andre niche-relaterede webkilder for at gøre dit websted synligt for din målgruppe.

Backlinks i deres betegnelse er opdelt i dofollow og nofollow. Dofollow backlinks er dem, der bidrager til din hjemmeside SEO. Sådanne links tjener som stemmer fra andre kilder.

Alternativt er nofollow backlinks links, når en person giver et backlink, der ikke overfører nogen værdi til et linket site. For at lave en link nofollow, skal en forfatter blot tilføje en ekstra smule tekst til HTML'et af linket. Når du tjekker HTML-koden, kan du også se om et link følger eller nofollow. For eksempel er det største antal links fra YouTube, Facebook, blogs og fora næsten altid nofollow. Der er stadig stor til din brand autoritet, men kan ikke give dig noget boost i søgemaskine placeringer.

Sådan bestemmes værdien af ​​indkommende links?

Der er flere væsentlige faktorer, der skal tages i betragtning ved fastsættelsen af ​​backlinks værdi og virkning.

Lad os diskutere nogle vigtige afgørelser om tilbagekoblingskvalitet:

  • Eksterne links fra websteder af høj kvalitet er mere nyttige til webstedsoptimering end dem, der kommer fra irrelevante websteder af lav kvalitet.
  • Links fra unikke domæner giver mere værdi til dit websted end links fra websteder, der har linket til dig før;
  • Relevant til indholdslinkene accepteres af brugerne bedre end irrelevant til emnet;
  • Links med relevante og optimerede ankertekster passerer mere søgeordsfokuseret værdi, især hvis de ligner dit varemærke.

Hvordan oprettes der trafikgenerative backlinks?

Den nemmeste måde at opnå organiske backlinks til dit e-handelswebsted er at skabe godt og overbevisende indhold i skriftlig video eller lydformularen, som brugerne vil dele efter deres ønske.

En anden simpel men nyttig link bygningsteknik er at nå ud til bloggere for at skabe gode anmeldelser af dine produkter. Det vil naturligvis få et link tilbage til dit websted.

December 22, 2017