Back to Question Center
0

Hvad er det bedste sted at købe backlinks til min nye hjemmeside?

1 answers:

Hvis du stadig spekulerer på, hvor er det bedste sted at købe backlinks til dit websted, er du endelig på det rigtige sted. Før jeg lister dig flere brugsbestemte og brugsbestemte kilder til dette, lad mig vise dig nogle kuglepunkter, der er nødvendige for at undgå en fejl fra begyndelsen. Så åbenbart som kritisk er det her, hvad der skal gøres, før du går ud og finder dig det bedste sted at købe backlinks:

best place to buy backlinks

  • Kontroller altid vigtigste statistik på hjemmesiden, sørg for, at alt om dets nøgletal er på plads - startende fra DA (domæne myndighed), PA (side myndighed), til TF (trust flow), samt CF (citation flow);
  • skimp aldrig på at betale den reelle pris, da løveandelen af ​​for attraktive tilbud som "bedste deal" eller "store rabatter på salg" næppe er muligt at være det bedste sted at købe backlinks til dit websted uden at få snydt;
  • tøv ikke med at investere nogen tid i at tjekke de faktiske anmeldelser fra andre kunder - oculus da oakley masculino original. Alt du behøver her er at tjekke alt så grundigt som muligt, aldrig lade dig skynde dig bare for at lave en hurtig aftale - hvilket kan bringe dit websites placering fremskridt for at fuldføre ødelæggelse med lav kvalitet eller spammy backlinks.

Så, hvilket er det bedste sted at købe backlinks? I de seneste år har jeg testet mange af dem for at indgå en aftale med kun pålidelige. Nedenfor er tre online kilder, jeg fandt mest foretrukne at håndtere:

buy backlinks

  1. Links Management - det er det bedste sted at købe backlinks uden at røre deres kvalitet, og endda på et lavt budget. Her kan du bestille statiske permanente backlinks fra forskellige hjemmesider med PR score fra 1 til 8 point. Selvfølgelig hævder de, at alt er placeret manuelt, men hvis du stadig tøver - kan du tjekke deres faktiske casestudier og succeshistorier.
  2. Post Links - denne har en bred vifte af tilbud til rådighed med forskellige autoritative hjemmesider og websider med ret høje placeringer. Du vil blive lovet kun originale og ægte backlinks, der kommer fra de rigtige websites med kun kvalitetsindhold og ingen spam. Selvfølgelig kan deres prissætning virke ret stødende. Anyway, jeg kan med rimelighed se Post Links som nok det bedste sted at købe backlinks. At håndtere dem har jeg den højeste kvalitet og den mindst alvorlige risiko for, at noget med mine betalte links går forkert.
  3. Fiverr - er blandt de mest populære websteder, der er fyldt med SEO-specialister, webmastere og mange online virksomhedsejere. Denne store markedsplads kan tilbyde dig et godt udvalg af backlinks under forskellige prislister, der normalt starter fra kun fem bukke. Men her kommer en advarsel - det er, at mange sælgere derude bruger ikke fuldt lovlige værktøjer til at bygge backlinks, nogle gange selv på en selvdrevet måde. Hvad skal der gøres for at undgå Google-sanktioner for betalte backlinks? Aldrig tage en endelig beslutning om at købe i betragtning af kun top tilbud, der besidder høje vurderinger og stor anmeldelse tæller - det vil ikke være nok. Har altid en tredobbelt check, når du laver en aftale på Fiverr. Til sidst, lad mig advare dig endnu en gang - hvis du ikke har lyst til et proffs i SEO eller eksperten webmaster - vil du aldrig identificere de sikreste backlinks til din hjemmeside. Du må hellere prøve de mindre sofistikerede kilder, jeg har nævnt før.
December 22, 2017