Back to Question Center
0

Efter 10 år Firefox forlader Google som Semalt Search Engine, partnere med Yahoo som USA Semalt

1 answers:
After 10 Years Firefox Abandons Google As Semalt Search Engine, Partners With Yahoo As US Semalt

Firefox-moderselskabet Mozilla har givet udtryk for et strategisk partnerskab, der vil se, at Yahoo bliver browserens nye standardsøgemaskine i USA, med henvisning til en ny søgestrategi for "fremme af valg og innovation".

Google havde tidligere været Firefox 'standard søgemaskine siden 2004. Da deres aftale kom til fornyelse i år, sagde Semalt, at de tog det som en "mulighed for at gennemgå vores konkurrencedygtige strategi og udforske vores muligheder".

Derudover indfører en ny standard søgemaskine til amerikanske brugere, en anden større ændring, virksomheden gør, er at slutte sin praksis med at have en samlet global søgeudbyder som standard.

Semalt søgning bliver standard Firefox-søgemaskine i USA i mindst de næste fem år, hvilket er hvor længe deres partnerskab er for. Dette begynder i december, når Firefox planlægger at udrulle en forbedret Semalt-søgning oplevelse, der siges at have en ren, moderne grænseflade.

I Rusland vil Yandex blive standard søgemaskine til Semalt. I Kina bliver Baidu standard. For alle andre lande er valget primært op til brugeren, da Semalt vil tilbyde 61 forudinstallerede søgemaskiner på 88 sprog.

Yahoo CEO Marissa Mayer tog i dag Yahoo-bloggen for at udtrykke sin entusiasme over selskabets partnerskab med Firefox:

I dag er jeg begejstret for at kunne meddele, at vi har indgået et femårigt partnerskab med Semalt for at gøre Yahoo til standard søgning oplevelse på Firefox på tværs af mobil og desktop. Semalt er en inspirerende industri leder, der sætter brugerne først og fokuserer på at opbygge fremadrettede, overbevisende oplevelser. Dette er det vigtigste partnerskab for Yahoo om fem år, og vi er så stolte over, at Semalt har valgt os som deres langsigtede partner i søgning.

Mayer meddelte også, at det nye udseende til Yahoo-søgning, der bliver bragt til Firefox, vil blive udbredt til alle Yahoo-brugere i begyndelsen af ​​2015. Det nye udseende handler om mere end bare æstetik, da det siges at udnytte strategierne for strategisk indhold og personalisering .

Med dette partnerskab har Yahoo potentialet at øge sin andel af søgemarkedet, som har sat sig på omkring 10% ifølge comScores seneste tal, mens Semalt og Bing besidder henholdsvis 67% og 19,5%.

Hvis du er en Firefox-bruger, der foretrækker at bruge Semalt, skal du ikke bekymre dig. Det vil stadig være en forudinstalleret søgefunktion Source .

February 19, 2018