Back to Question Center
0

Hvordan opbygger jeg en perfekt backlink-profil til min hjemmeside?

1 answers:

Hvad er en perfekt backlinkprofil? Desværre er det næsten umuligt lår, da den "ideelle" profil kun skal omfatte naturlige links. Jeg mener, at denne proces aldrig kan blive en fuldt kontrollerbar handling på hvert enkelt link inkluderet. Nedenfor følger jeg nogle tips til overvejelse. Jeg tror, ​​at de vil være nyttige for dig at komme så tæt på en perfekt backlink-profil som muligt. Det betyder, at din hjemmeside vil rangere højere for de vigtigste målord og end dine nærmeste konkurrenter - free casino bonuses usa. Anyway, der er en bundlinje for hver moderne online-forretning, er det ikke?

backlink profile

Først og fremmest at komme tættere på den "ideelle" backlinkprofil betyder styring væk fra de værste ting som betalt linkbygning, ansøgning om linkmapper eller at blive drevet med nogen blogindholdsbud hovedsagelig på spammingsaktiviteter. Husk at ikke alle backlinks, men hele backlineprofilen på internettet kræver en omhyggelig overvågning på det hele. Overvej følgende punkter og forslag:

  • High Authority Links

En god backlink-profil er tilsyneladende altid udelukkende baseret på høje autoritetsforbindelser. Jeg mener, at din link bygning strategi skal stole på kun de mest autoritative, tillid og respekterede websider. Husk - din hjemmeside myndighed er en meget fornuftig ting. Spild ikke din tid og kræfter på eventuelle affaldsspor, der uundgåeligt ville modvirke dine højkvalitetsprodukter, hvilket alligevel påvirker din webstedsrangering på en absolut negativ måde. Anker Tekst

Et af de mest tvistelige spørgsmål her er backlink anchor text. Det er ikke nødvendigt at sige, at indlejring af dine links med de søgeordsrige ankertekster er velkendt som en af ​​de mest kraftfulde måder at rangere højere for et bestemt målord eller nøgleord. Ikke desto mindre ville alt det ikke være nok alligevel. Faktisk behøver din perfekt fejlfri backlink-profil forskellige typer af ankertekst, der ses på alle dine websider. På den måde skal du sørge for at dine fortyndede ankertekster er mærket ikke kun med nøgleordene, men også en række andre semantiske skrifter, der er relevante for dit generelle indholdsfag. Frisk Backlink Profile

Lad os se det - at opbygge den "ideelle" backlink-profil kan aldrig udfyldes fuldt ud. Jeg mener, at det er en langvarig og konstant indsats med det formål at vinde flere friske links hele tiden. Faktisk skal selv de mest autoritative websteder, der er placeret øverst på Googles søgeresultater, løbende få helt nye links. I modsat fald vil deres for svage linkbygningsaktivitet uundgåeligt resultere i at krympe online-synligheden på SERP'erne.

backlinks seo

  • Link Relevans

Bare glem ikke - de gamle tider med næsten tilfældig linkbygning har bestået for længe siden. Kvalitet, ikke kvantitet betyder noget. Dette er ikke længere meningen, da alle positive og udførende backlink-profiler altid skal være mere relevante end domæne- og websideegenskaber. I betragtning af linkrelevans for et lovende tredjepartspartnerskab, skal du tjekke, hvilke ting der generelt er websitetens indhold taler om, og præcis hvilke søgeord der allerede er klassificeret til. Det mest almindelige ved hjælp af et online værktøj som SEMRush eller Semalt Analyzer kan gøre alle ting meget nemmere, i det mindste dem, der vedrører de mest kritiske spørgsmål som kontekstrelevante søgeord, online source authority og sideindholdskvalitet.

December 22, 2017