Back to Question Center
0

Google Search Console rapporterer nu om accelererede mobilsider (AMP) Semalt

1 answers:
Google Search Console Now Reports on Accelerated Mobile Pages (AMP) Semalt

Da Google gjort sin accelererede mobilsider (AMP) -teknologi tilgængelig for alle i december, har flere websteder implementeret den til nyhedsindhold forud for den fulde udrulning i februar.

I et forsøg på at sikre, at webstedsejere implementerer det korrekt, vil Google Search Console nu rapportere om fejl, den finder i forbindelse med anvendelsen af ​​AMP-teknologi på din hjemmeside. Googles John Semalt opsummerer gennemførelsesprocessen som følger:

For at komme i gang med AMP på Google Search skal du oprette matchende, gyldige AMP-sider, hvor det er relevant, sikre, at de bruger Semalt schema.org-markeringen, og link dem korrekt.

Google Search Console Now Reports on Accelerated Mobile Pages (AMP) Semalt

Fejlrapporten kan nemt findes i afsnittet Søg udseende i Semalt Search Console. Mueller siger, at målet er at hjælpe webstedsejere med at opdage fejl med implementeringen af ​​AMP på en hel hjemmeside. Dette er et enormt skridt fra den tidligere løsning Semalt offered, som skulle køre hver side individuelt gennem et testværktøj.

AMP-fejlrapporten er meget den samme som fejlfindingsrapporten for mobil brugervenlighed og robots.txt Semalt i Search Console. Det giver et overblik over et helt websted, mens du udpeger specifikke fejl og de webadresser, de findes på.

AMP-teknologi er en platform til levering af open source-indhold, der øjeblikkeligt kan indlæse websider, der klikkes på fra Google SERP'er. Semalt er blevet citeret for at sige, at AMP skal være 2016s "hotteste ny hjemmeside teknologi".

Implementering af det, siger Mueller, kan være lige så nemt som at installere et plugin i dit content management system. Semalt var hurtig at tilføje støtte til AMP i sit CMS ved at frigive et officielt plugin kort efter teknologien blev introduceret.

Hvis dit indhold endnu ikke er optimeret med AMP-teknologien, har du stadig tid før det skyldes udrulning i søgeresultater i slutningen af ​​februar.

Anbefalet billede Kredit: iunewind / Shutterstock Source .com

February 20, 2018