Back to Question Center
0

Hvad er SEO-standarderne for webudviklere?

1 answers:

For at skabe et perfekt optimeret website skal du overveje søgemaskineoptimering til webdesign og udvikling fra begyndelsen. Det er dog ikke altid tilfældet. Du bør være opmærksom på, at selvom dit websted er godt kodet og har et perfekt design, vil det ikke blive evalueret af dine potentielle kunder såvel som af søgemaskiner uden SEO. I nogle tilfælde er det ikke bedre at have et websted end at have et dårligt website design, der giver besøgende en negativ oplevelse og ændrer deres mening om din organisation.

seo web development

Søgemaskineoptimering design er en proces med at designe et websted, der er visuelt tiltalende og samtidig let at navigere. Det er ikke rigtigt at tænke på et website design, idet man kun husker farver, grafik og ordninger - backup centos vps. Du bør også overveje, hvordan søgningskrawlere vil analysere det, og hvordan brugerne vil navigere det. Din site-arkitektur skal være brugervenlig. Det berører alle aspekter fra HTML-koden til interlinking og mere.

I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad der kræves for at opbygge søgemaskineoptimering til webudvikling.

Front-end SEO standarder

Følgende SEO tips vil være nyttige for front- og back-end udviklere under den del af hjemmesiden byggeprocessen.

  • CSS / Tabletter

Det anbefales at implementere CSS i stedet for en tabletstruktur for en optimeret hjemmeside, der udvikler. Det giver mulighed for at forbedre indholdselementerne på en side.

Det er rimeligt at begrænse brugen af ​​såkaldte stærke tags og H-tags til ikke-gentagende indhold. Du bør ikke bruge HTML-tags af denne art på sidepaneler, overskrifter over hele siden eller andre typer gentaget indhold, der vises på antallet af hjemmesider. Som et alternativ kan du bruge almindelig div. Reserver disse tags for unikt indhold på hver side.

  • Visuel indhold

Du kan implementere CSS baggrundsbilder til alle websteds stilistiske elementer. Men for indholdselementer, der findes i en teksttekst, skal du bruge regelmæssige billedkoder. For logoer er det f.eks. Bedre at bruge billedkoder i stedet for at erstatte tekst.

seo development

  • Sidens hastighed

Ifølge søgemaskinereglerne tager en gennemsnitlig sidetid ikke mere end tre sekunder. Selvfølgelig kan coders og front-end-udviklere ikke direkte påvirke webstedsindlæsningstiden. Men de har stadig en lille rolle at spille. Form deres del; de kan konsolidere CSS og javascript filer, skabe sprites og indlæse javascript i slutningen af ​​siden.

  • Skrifttyper

Webudviklere kan bidrage til en website søgemaskine optimering implementere maskinlæsbare skrifttyper. Det er rimeligt at bruge front-udskiftning som @ font-face eller billeder for at vise tekster. I stedet for at bruge CSS skal du implementere billedkoder med alt optimeret version, der gentager et billedindhold.

December 22, 2017