Back to Question Center
0

Hvordan søger venlige videoer kan bidrage med min hjemmeside marketing kampagne?

1 answers:

Videoer er i løbet af det sidste årti blevet en stærk marketingteknik, der gør det muligt for webstedsejere at tiltrække flere potentielle kunder og øge deres indtægter. Populariteten af ​​videoforfremmelse er kun slated for at vokse mere. I øjeblikket bruger ifølge mere end 60% af online-grossisterne vides som et markedsføringsværktøj, der uploades søgevenlige videoer flere gange om ugen. Videoindhold udgør ca. 64% af al webtrafik, og det forventes at vokse op til 80% af al internettrafik - nationwide property and appraisal. Disse tal kan forklares af brugerens opfattelse af videoindhold. Det er kort, engagerende og mindeværdigt, så det kan let opfattes af brugere af alder og køn.

search friendly videos

Hovedårsagen til den hurtige vækst i videoannoncering er effektiviteten af ​​denne form for forfremmelse. Du kan formidle tonsvis af værdifuld information om dine forretningsmål via en kort promo-video.

I denne artikel vil vi svare på spørgsmålene, hvad det gør videoer så magtfulde i markedsføring, og hvad er måderne til at tiltrække målgruppen gennem søgevenlige videoer.

Hvordan din virksomhed kan drage fordel af placering på YouTube?

YouTube er den næststørste søgemaskine i verden efter Google. Næsten hver person på en planet har mindst en gang brugt denne app til søgning og underholdning. Ifølge de statistiske data ser daglige brugere hundredvis af millioner af videoer på YouTube, hvilket giver en masse målrettet trafik til de forfremmede domæner. Det er derfor, at have en stærk tilstedeværelse på denne medieplatform kan give dig en masse værdi i form af trafik og konvertering.

Via videoindhold kan du vise dine kunder præcis, hvad de gerne vil vide om dine produkter eller tjenester. Du kan vise dem hver side af dine produkter og hvordan de kan være værdifulde for dem. For eksempel, hvis du sælger tøj, kan du vise dine potentielle kunder, hvordan de ser ud i hverdagen, eller hvordan folk kan blande forskellige elementer i det personale, du sælger. Så i stedet for blot at vise dine kunder et statisk billede eller give dem et kompliceret emne skriftligt, kan du præsentere alle nyttige oplysninger, som opfordrer dem til at følge dit domæneforbindelse og foretage en ordre i en søgevenlig video.

Vær særlig opmærksom på din video titel og beskrivelse, da det hjælper dine potentielle kunder med at finde dit videoindhold på YouTube. Sørg for at bruge nogle relevante til dine nichesøgningsbetingelser i din videobeskrivelse. Desuden forsøge at gøre denne forklaring kort, relevant og engagerende.

Brug CTA'er i dine videoer for at opmuntre overvågere til at klikke igennem til dit varemærkes YouTube-side og derefter til dit primære domæne.

seo friendly video

For at forbedre dine videoer se tid, skal du sørge for at dit indhold er værd at se. Først og fremmest skal din video være relevant for brugerens søgeforespørgsel og indeholder nogle værdifulde oplysninger, men ikke kun reklameoplysninger. Markedsførere anbefaler at fokusere på to dominerende videotyper - følelsesmæssige og uddannelsesmæssige, da de mest effektive videoer er dem, der giver brugerne følelsesmæssig reaktion, og dem, der lærer folk, hvordan man gør noget. Gennem disse to typer videoindhold kan du oprette en vindende marketingkampagne på YouTube og tiltrække din målgruppe til dit websted.

December 22, 2017